Netflixin käyttäminen KPN:n, Telfortin tai XS4ALL:n digiboksilla

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä KPN:n, Telfortin ja XS4ALL:n digiboksilla! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista, kuinka voit rekisteröityä palveluun sekä siitä, kuinka voit kirjautua ulos tililtäsi. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet

Netflixiä voi käyttää joillakin KPN:n, Telfortin ja XS4ALL:n digibokseilla. Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei elokuvakategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Katso ohjeet siitä, kuinka voit ottaa käyttöön monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa saatavilla olevat tekstitykset, kuulovammaistekstityksen ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni). Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Silent Sign-In (SSI):
Jotkin KPN:n digiboksit tukevat Silent Sign-In -tekniikkaa, joka mahdollistaa automaattisen sisäänkirjautumisen. KPN:n kautta laskutettavat Netflixin asiakkaat kirjataan automaattisesti sisään Netflix-tililleen uudessa, toisessa tai korvaavassa KPN:n digiboksissa, jos siinä on käytössä SSI.

Laitesarja Tuetut alueet Kuvatarkkuus Tekstitys ja ääni
HMB2260* Alankomaat 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
VIP2952* Alankomaat 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
ZVX8001* Alankomaat 4K Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

*SSI-käyttöinen KPN:n digibokseilla

Netflixin käyttäminen

Kun haluat yhdistää KPN:n, Telfortin tai XS4ALL:n digiboksin Netflix-tiliisi, aloita aloitusnäytöltä ja valitse alla olevista vaihtoehdoista.

Yhdistä valikosta

1. Paina kaukosäätimen Menu-näppäintä.
  2. Etsi tilausvideo-luokka (On Demand) näytön vasemmasta laidasta ja paina OK.
  3. Etsi Netflix-sovellus ja paina OK.
  4. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät Netflixiä tällä digiboksilla, sinun pitää hyväksyä ponnahdusikkunassa olevat ehdot.
  5. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään (Sign In).

Yhdistä kanavalta 200

1. Siirry television kaukosäätimellä kanavalle 200.
  2. Käynnistä Netflix-sovellus painamalla kaukosäätimen punaista painiketta.
  3. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät Netflixiä tällä digiboksilla, sinun pitää hyväksyä ponnahdusikkunassa olevat ehdot.
  4. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään (Sign In).

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kirjaudu ulos Netflixistä

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Poistu ja kirjaudu ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.
  2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.
  3. Valitse oikealla oleva rataskuvake.
  4. Valitse Kirjaudu ulos (Sign Out).
  5. Vahvista valitsemalla Kyllä (Yes).
  6. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Poistu kirjautumatta ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.
  2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.
  3. Valitse oikealla oleva rataskuvake.
  4. Valitse Lopeta (Exit).
  5. Valitse OK.

Huomaa, että voit poistua Netflix-sovelluksesta painamalla TV-, Menu-, gids (TV-opas)- tai i-tv -painiketta.

Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Netflixiä voi katsella Ultra HD -tarkkuudella joillakin KPN:n, Telfortin ja XS4ALL:n digibokseilla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Television, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑suoratoiston kanssa. Katso seuraavasta lisätietoja.
  • Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa netflix.com/ChangePlan.
  • Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s. Katso seuraavasta lisätietoja.
  • Automaattiseksi tai parhaaksi asetetun suoratoistolaadun Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Netflixiä voi tällä hetkellä katsella Ultra HD ‑tarkkuudella seuraavilla KPN:n, Telfortin ja XS4ALL:n laitemalleilla:

• ZXV8001