Näin hallitset tilin PIN-koodia

Jos olet jo määrittänyt tilillesi PIN-koodin, voit lukita yksittäisiä profiileja tai rajoittaa koko tilin katseluoikeuksia yhdellä PIN-koodilla.

Lukitse yksittäisiä profiileja yksilöllisillä PIN-koodeilla

Jos haluat lukita yksittäisiä profiileja tililläsi, varmista, että käytössäsi on lapsilukon uusin versio. Uusimmalla versiolla voit muokata jokaisen tiliisi kuuluvan profiilin katselurajoituksia sekä käyttää PIN-lukitusta haluamillesi profiileille.

Huomautus:
Kun päivität ja siirryt käyttämään jokaiselle profiilille erikseen muokattuja lapsilukkoasetuksia, et voi enää käyttää yhtä PIN-koodia koko tilille. Tämänhetkinen PIN-koodisi poistetaan tililtäsi.

Käytä koko tilillä edelleen vain yhtä PIN-koodia

Jos käytät vain yhtä lapsilukon PIN-koodia tietyt ikärajasuositukset ylittävän sisällön tai tiettyjen nimikkeiden katselun kieltämiseen tililläsi, voit nyt ottaa asetukset käyttöön ja mukauttaa erikseen ne jokaiselle profiilille. Saat lisätietoja siirtymällä Lapsilukitus-kohtaan Tili-sivulla.

Jos haluat jatkaa vain yhden PIN-koodin käyttämistä, älä päivitä lapsilukituksen uusimpaan versioon.

• sinulta pyydetään tätä PIN-koodia sen mukaan, mikä ikäraja lapsilukkoosi on tällä hetkellä asetettu.

• Lapsilukon ikärajojen mukaiset ja tiettyjä nimikkeitä koskevat aiemmin määritetyt rajoitukset otetaan käyttöön tililläsi.

Huomautus:
    Et voi muuttaa PIN-koodia tai ikärajoja koskevia rajoituksia, jos et käytä uusimpia profiilitason asetuksia.

Jos muokkaat asetuksia siten, että voit muuttaa kunkin profiilin omia lapsilukkoasetuksia, nykyinen PIN-koodisi poistetaan tililstäsi.

Huomautus:
Laite on ehkä virkistettävä, jotta se havaitsee päivitetyt asetukset. Näin virkistät:
– Vaihda profiilia ja vaihda sitten takaisin.
– Tai kirjaudu ulos laitteeltasi ja kirjaudu sitten taas sisään.

Jos haluat hyödyntää Netflixin lapsilukituksen kaikkia ominaisuuksia, sinun kannattaa käyttää lapsilukituksen uusinta versiota.