Netflixin käyttäminen Meta Quest (Oculus) -virtuaalilaseilla

Tästä artikkelista saat tietoa Meta Quest (Oculus) -virtuaalilasiesi Netflix-ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä, toimiiko Netflix laitteessasi, noudata kohdassa Netflixin käyttäminen annettuja ohjeita.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä

Netflixiä voi käyttää Quest, Quest 2, Quest 3 ja Meta Quest Pro -virtuaalilaseilla.

Tuetut alueet
Netflixiä voi käyttää tuetuilla laitteilla kaikilla alueilla, joilla Netflix on saatavilla.

Navigointi
Selaa elokuvajulisteiden rivejä tai etsi sarjoja tai elokuvia valitsemallaHaku.

Kuvatarkkuus
Katsele sarjoja ja elokuvia 480p-tarkkuudella.

Tekstitys ja vaihtoehtoinen ääni
Valitsemalla Ääni ja tekstitys -kuvakkeen voit ottaa käyttöön tekstityksen ja vaihtoehtoisen ääniraidan, jos ne ovat saatavilla kyseiseen sarjaan tai elokuvaan.

Asenna ensin Netflix-sovellus Meta Quest -kaupasta.

1. Valitse Questin aloitusnäytöltä Netflix.

2. Seuraa kehotteita asennuksen viimeistelemiseksi.

3. Kun Netflix-sovellus käynnistyy, valitse Kirjaudu sisään.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.

1. Valitse Netflixin etusivulta Asetukset tai hammasrataskuvake .

2. Valitse Kirjaudu ulos.

3. Vahvista valitsemalla Kyllä.