Netflixin käyttäminen Samsung Gear VR (powered by Oculus) ‑järjestelmällä

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Samsung Gear VR (powered by Oculus) ‑järjestelmällä! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä

Netflixiä voi käyttää Samsung Gear VR ‑järjestelmällä eräillä Samsungin älypuhelimilla. Luettelo tuetuista älypuhelimista on Samsungin verkkosivustolla.

Tuetut alueet:

Netflixiä voi käyttää Samsung Gear VR:llä varustetuilla Samsungin puhelimilla kaikilla alueilla, missä Netflix-palvelu on saatavilla.

Navigointi:

Selaa elokuvajulisteiden rivejä tai etsi elokuvia valitsemalla Haku.

Kuvatarkkuus:

Katso TV-sarjoja ja elokuvia 480p-tarkkuudella.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:

Valitsemalla Ääni ja tekstitys -kuvakkeen (Audio and Subtitles) voit ottaa käyttöön tekstityksen ja vaihtoehtoisen ääniraidan, jos ne ovat saatavilla kyseiseen TV-ohjelmaan tai elokuvaan.

Kun haluat yhdistää Samsung Gear VR:n Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja seuraa alla olevia ohjeita.

1. Valitse Oculuksen aloitusnäytöstä Netflix.

2. Seuraa kehotteita asennuksen viimeistelemiseksi.

3. Kun Netflix-sovellus käynnistyy, valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry ylös ja valitse Asetukset tai hammasrataskuvake .

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

5. Nyt sinulla on mahdollisuus kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

globe