Netflix ilmoittaa: Olet tehnyt latauksia liian moneen laitteeseen.

Saatat saada virhekoodin 10016-23000 tai NQL.23000 ja seuraavan ilmoituksen:

Olet tehnyt latauksia liian moneen laitteeseen.
Poista lataukset toisesta laitteesta tai katso sopimusvaihtoehdot osoitteesta netflix.com/changeplan.

Tämä Android-puhelimen tai -tabletin, iPhonen tai iPadin virhe tarkoittaa, että sinulla on jo käytössä suurin Netflix-sopimuksesi sallima määrä latauslaitteita. Näet nykyisen laiterajasi Hallinnoi laitteita, joille lataat -sivulta.

Korjaa ongelma jollakin alla olevista vaihtoehdoista ja kokeile lataamista uudelleen:

Poista kaikki lataukset toiselta tiliisi kuuluvalta laitteelta

Voit käyttää virheilmoituksen saanutta laitetta poistaaksesi kaikki lataukset toiselta tiliisi kuuluvalta laitteelta.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix oman netflixin painike.

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko valikkopainike.

4. Napauta Tili tilipainike.

5. Napauta kohdan Asetukset alta Hallinnoi laitteita, joille lataat.

6. Napauta Poista laite poistaaksesi kaikki toisen laitteen lataukset.

Windowsin Netflix-sovellus

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Valikko valikkopainike .

3. Klikkaa AsetuksetTilitiedotHallinnoi laitteita, joille lataat.

4. Klikkaa Poista laite poistaaksesi kaikki toisen laitteen lataukset.

Verkkoselain

1. Siirry verkkoselaimella Hallinnoi laitteita, joille lataat -sivulle. Saatat ensin joutua kirjautumaan sisään.

2. Klikkaa Poista laite poistaaksesi kaikki toisen laitteen lataukset.

Poista kaikki lataukset suoraan laitteesta

Voit poistaa kaikki lataukset suoraan laitteesta käyttämällä Netflix-sovellusta.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix oman netflixin painike.

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko valikkopainike.

4. Napauta Sovellusasetukset sovellusasetusten painike.

5. Valitse kohdan Lataukset alta Poista kaikki lataukset roskispainike.

6. Valitse vahvistusnäytöltä Poista.

Windowsin Netflix-sovellus

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Valikko Lisää-painike.

3. Klikkaa Asetukset.

4. Klikkaa kohdan Lataukset alta Poista kaikki lataukset roskispainike.

5. Vahvista klikkaamalla OK.

Jos joudut jatkuvasti noudattamaan näitä ohjeita korjataksesi ongelman, saatat haluta kirjata ulos tiliisi kuuluvan latauslaitteen tai vaihtaa Netflix-sopimusta sellaiseen, joka sallii latauksen useammalle laitteelle.