Näin voit katsella Netflixiä televisiosta

Netflixin katseluun televisiosta tarvitaan laite, jossa on Netflix-sovellus. Netflix-sovellus on saatavilla monessa laitteessa:

• Älytelevisiot

• Digiboksit

• Blu-ray-soittimet

• Pelikonsolit

Netflix-valmiissa televisioissa Netflix-sovellus on päävalikossa tai aloitusnäytössä. Jos televisiossasi on sovelluskauppa, hae sanalla Netflix nähdäksesi, onko sovellus saatavilla.

Huomautus:
Joskus laite on päivitettävä, jotta Netflix-sovelluksen voi hakea ja asentaa. Jos et osaa päivittää televisiosi järjestelmäohjelmistoa, lue laitteen käyttöohje tai ota yhteyttä valmistajaan.

Jos televisiossa ei ole Netflix-sovellusta, voit katsella sillä Netflixiä käyttämällä striimauslaitetta tai mobiililaitetta.