Nettlesere som støttes av Netflix og systemkrav

Du kan opprette en konto og se på Netflix i en nettleser på en datamaskin eller iPad.

Nettlesere som støttes

Hvis du ikke kan registrere deg, logge inn eller se på Netflix i en nettleser, kan det hende du må oppdatere datamaskinen, mobilenheten eller nettleseren din slik at den oppfyller Netflix sine systemkrav og krav til nettleserversjon oppført nedenfor.

Systemkrav og krav til nettleserversjon

Sjekk operativsystemet (OS) og nettleserversjonen som kreves for å se på Netflix i en nettleser.

Windows

Du må ha installert Windows 8, Windows 10 eller Windows 11 for å kunne se på Netflix i en nettleser på en Windows-datamaskin.

Nettleseren må være i en støttet versjon fra listen nedenfor.

Nettleser

Versjon som kreves

Maks oppløsning

Edge

118 eller nyere

Ultra HD (2160p)*

Chrome

106 eller nyere

Full HD (1080p)

Firefox

111 eller nyere

HD (720p)

Opera

92 eller nyere

HD (720p)

*Ultra HD (2160p) er kun tilgjengelig på Windows-datamaskiner som oppfyller disse Ultra HD-kravene.

Mac

Du må ha installert macOS 10.15 eller nyere på Mac-maskinen din for å kunne se på Netflix i en nettleser.

Nettleseren må være i versjonen som kreves fra listen nedenfor.

Nettleser

Versjon som kreves

Maks. videooppløsning

Safari

11 eller nyere

Ultra HD (2160p)*

Chrome

106 eller nyere

Full HD (1080p)

Edge

118 eller nyere

HD (720p)

Firefox

111 eller nyere

HD (720p)

Opera

92 eller nyere

HD (720p)

*Ultra HD er bare tilgjengelig på Mac-maskiner som har installert macOS 11.0 eller nyere og som oppfyller disse Ultra HD-kravene. Mac-maskiner med macOS 10.15 installert kan spille av i inntil full HD (1080p).

Chromebook

Hvis du har Chromebook, må den ha ChromeOS 76 eller nyere installert for at du skal kunne se på Netflix i en nettleser.

Nettleseren må være i versjonen som kreves fra listen nedenfor.

Nettleser

Versjon som kreves

Maks. videooppløsning

Chrome

106 eller nyere

Full HD (1080p)

iPad

Hvis du har iPad, må den ha iPadOS 13 eller nyere installert for at du skal kunne se på Netflix i en nettleser.

Nettleseren må være i versjonen som kreves fra listen nedenfor.

Nettleser

Versjon som kreves

Maks. videooppløsning

Safari

11 eller nyere

Full HD (1080p)

Linux

Du kan se på Netflix i en nettleser på datamaskiner med enkelte GNU/Linux-operativsystemer (OS).

På grunn av de mange forskjellige konfigurasjonene av Linux kan vi ikke garantere at Netflix fungerer på enheter med Linux OS, og du kan oppleve problemer. Netflix kundestøtte kan ikke hjelpe til med å feilsøke problemer på Linux OS-enheter.

Nettleseren må være i versjonen som kreves fra listen nedenfor.

Nettleser

Versjon som kreves

Maks. videooppløsning

Chrome

106 eller nyere

HD (720p)

Firefox

111 eller nyere

HD (720p)

Edge

118 eller nyere

HD (720p)

Opera

92 eller nyere

HD (720p)