Bildet er forvrengt, feil eller hopper

Hvis bildet er forvrengt, feil eller hakker eller hopper under avspilling av Netflix, betyr det vanligvis at det er et problem med enheten eller videokabelen som kobler strømmeenheten til TV-en din.

Merk:
Hvis bildet er i dårlig kvalitet, uskarpt eller har synlige piksler under avspilling, kan du følge fremgangsmåten vår for å få den beste videokvaliteten for enheten din.

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

TV eller TV-tilkoblet enhet

Følg disse trinnene hvis du ser på Netflix på en TV eller en enhet som kobles til en TV, som en strømmepinne, mediespiller, kabel eller mottaker, Apple TV, Xbox-konsoller eller Playstation-konsoller.

Kontroller om andre serier eller filmer fungerer

Hopp over disse trinnene hvis du har det samme problemet med andre serier eller filmer.

Du kan rapportere problemet til oss hvis andre serier eller filmer spilles av som normalt.

1. Gå til Strømmehistorikk på kontoen din i en nettleser.

2. Finn serien eller filmen med problemet i listen og klikk på Rapporter et problem.

3. Følg instruksjonene og klikk på Rapporter et problem.

Innholdsteamene våre løser problemet så raskt som mulig. Du kan fremdeles se på andre serier og filmer i mellomtiden. Gå til Slik rapporterer du problemer med en tittel for å få mer informasjon.

Start enheten på nytt

1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.

Logge av Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Feilsøk maskinvaretilkoblingen

Det kan ha oppstått et problem med koblingen mellom enheten og TV-en.

Slik løser du problemet:

1. Forsikre deg om at du bruker en HDMI-kabel.

2. Prøv å bytte om endene på HDMI-kabelen.

3. Omgå eventuelle mottakere eller lydsystemer ved å koble enheten direkte til TV-en med en HDMI-kabel.

4. Prøv en annen HDMI-port på TV-en.

5. Prøv en ny HDMI-kabel.

6. Prøv om mulig en HDMI-port på en annen TV.

• Hvis du kan strømme på en annen TV, kan det skyldes et problem med HDMI-porten på den opprinnelige TV-en. Ta kontakt med produsenten av TV-en for å få hjelp.

Ta kontakt med enhetsprodusenten

Disse trinnene kan fjerne apper, data elle innstillinger som er lagret på enheten din. Sørg for at du har navnet og passordet til Wi-Fi-tilkoblingen, samt påloggingsinformasjonen til Netflix tilgjengelig før du fortsetter.

Du må ta kontakt med foretaket som produserte enheten for å løse dette problemet.

Be dem hjelpe deg med disse trinnene når du snakker med dem. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn for å se om det løste problemet.

1. Oppdater enhetens fastvare eller programvare til den nyeste versjonen.

2. Gjenopprett enheten din til fabrikkinnstillingene.

Hvis de ikke kan løse problemet eller trinnene ikke fungerer, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.

Telefon eller nettbrett med Android

Kontroller om andre serier eller filmer fungerer

Hopp over disse trinnene hvis du har det samme problemet med andre serier eller filmer.

Du kan rapportere problemet til oss hvis andre serier eller filmer spilles av som normalt.

1. Gå til Strømmehistorikk på kontoen din i en nettleser.

2. Finn serien eller filmen med problemet i listen og klikk på Rapporter et problem.

3. Følg instruksjonene og klikk på Rapporter et problem.

Innholdsteamene våre løser problemet så raskt som mulig. Du kan fremdeles se på andre serier og filmer i mellomtiden. Gå til Slik rapporterer du problemer med en tittel for å få mer informasjon.

Slå av enheten og slå den på igjen

1. Slå av telefonen eller nettbrettet ditt. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Oppdater Netflix-appen

Hvis du bruker en telefon eller et nettbrett med Android, kan du åpne Netflix-siden i Play Butikk og trykke på Oppdater.

Du kan også oppdatere Netflix-appen ved å følge disse trinnene:

1. Trykk på Play Butikk-appen. Hvis du ikke har den, kan det hende at du må løse et problem med Play Butikk.

2. Skriv inn "Netflix" i søkefeltet.

3. Trykk på Netflix-appen i listen. Hvis du ikke finner Netflix-appen, kan du følge trinnene i denne artikkelen i stedet.

4. Trykk på Oppdater. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at nettleseren allerede er oppdatert.

Oppdater Android OS-versjonen

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på System > Systemoppdatering.

3. Se etter og installer tilgjengelige oppdateringer.

4. Prøv Netflix på nytt.

Ta kontakt med enhetsprodusenten

Disse trinnene kan fjerne apper, data elle innstillinger som er lagret på enheten din. Sørg for at du har navnet og passordet til Wi-Fi-tilkoblingen, samt påloggingsinformasjonen til Netflix tilgjengelig før du fortsetter.

Du må ta kontakt med foretaket som produserte enheten for å løse dette problemet.

Be dem hjelpe deg med disse trinnene når du snakker med dem. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn for å se om det løste problemet.

1. Oppdater enhetens fastvare eller programvare til den nyeste versjonen.

2. Gjenopprett enheten din til fabrikkinnstillingene.

Hvis de ikke kan løse problemet eller trinnene ikke fungerer, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.

iPhone eller iPad

Kontroller om andre serier eller filmer fungerer

Hopp over disse trinnene hvis du har det samme problemet med andre serier eller filmer.

Du kan rapportere problemet til oss hvis andre serier eller filmer spilles av som normalt.

1. Gå til Strømmehistorikk på kontoen din i en nettleser.

2. Finn serien eller filmen med problemet i listen og klikk på Rapporter et problem.

3. Følg instruksjonene og klikk på Rapporter et problem.

Innholdsteamene våre løser problemet så raskt som mulig. Du kan fremdeles se på andre serier og filmer i mellomtiden. Gå til Slik rapporterer du problemer med en tittel for å få mer informasjon.

Start iPhone- eller iPad-enheten på nytt

1. Trykk på og hold inne sideknappen og en av volumknappene samtidig til glidebryterne vises. Dra den øverste glidebryteren for å slå enheten helt av.

• Hvis glidebryterne ikke vises, trykker du på og holder inne knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake) helt til den røde glidebryteren vises, og trekk deretter i den.

2. Etter 10 sekunder trykker du på knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake).

3. Når enheten din har startet opp, prøver du Netflix på nytt.

Oppdater Netflix-appen

1. Gå til startskjermen og trykk på App Store.

2. Trykk på Søk og skriv inn "Netflix".

3. Finn og trykk på Netflix, og trykk så på Oppdater. Du må kanskje legge inn Apple ID-passordet. Hvis du har glemt det, følg Apples trinn for å tilbakestille det.

4. Prøv Netflix på nytt når oppdateringen er fullført.

Oppdatere iOS-versjon

Følg fremgangsmåten fra Apple for å oppdatere enheten til den nyeste versjonen, og prøv deretter Netflix på nytt.

Hvis du kobler til en TV med en videokabeladapter

Lightning-kontakt med videoadapter

Kontroller at videoadapteren støttes

1. Fjern alle kabler som er koblet til adapteren, og koble den deretter til iPhone eller iPad.

2. Gå til Innstillinger > Generelt > Om > Apple HDMI-adapter.

3. Kontroller modellnummeret.

Videokabel eller adapter med Thunderbolt- eller USB-C-kontakt

Disse alternativene kan hjelpe deg hvis du har problemer med iPhone- og iPad-enheter med en USB-C-port:

• Pass på at TV-en eller displayet er satt til riktig videoinngangskilde.

• Kontroller at videokabelen eller -adapteren støtter HDCP 2.2.

• Prøv å bytte om endene på videokabelen eller adapteren.

• Om mulig, prøv å koble til en annen videoinngang på TV-en eller displayet.

Ta kontakt med enhetsprodusenten

Disse trinnene kan fjerne apper, data elle innstillinger som er lagret på enheten din. Sørg for at du har navnet og passordet til Wi-Fi-tilkoblingen, samt påloggingsinformasjonen til Netflix tilgjengelig før du fortsetter.

Du må ta kontakt med foretaket som produserte enheten for å løse dette problemet.

Be dem hjelpe deg med disse trinnene når du snakker med dem. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn for å se om det løste problemet.

1. Oppdater enhetens fastvare eller programvare til den nyeste versjonen.

2. Gjenopprett enheten din til fabrikkinnstillingene.

Hvis de ikke kan løse problemet eller trinnene ikke fungerer, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.

Datamaskin

Kontroller om andre serier eller filmer fungerer

Hopp over disse trinnene hvis du har det samme problemet med andre serier eller filmer.

Du kan rapportere problemet til oss hvis andre serier eller filmer spilles av som normalt.

1. Gå til Strømmehistorikk på kontoen din i en nettleser.

2. Finn serien eller filmen med problemet i listen og klikk på Rapporter et problem.

3. Følg instruksjonene og klikk på Rapporter et problem.

Innholdsteamene våre løser problemet så raskt som mulig. Du kan fremdeles se på andre serier og filmer i mellomtiden. Gå til Slik rapporterer du problemer med en tittel for å få mer informasjon.

Lukk andre nettleserfaner, applikasjoner eller programmer

Streaming-ytelsen på Netflix kan forbedres his du lukker nettleserfaner og programmer som legger beslag på datamaskinens minne- og prosessorressurser.

Slå av datamaskinen

1. Slå av datamaskinen din via menyen:

• For Mac: Klikk på Apple-menyen > Slå av øverst til venstre.

• For Windows: Klikk på På/av > Avslutt i Start-menyen.

• For Chromebook: Klikk på klokkeslettet > Logg av > Slå av nederst til høyre.

2. La datamaskinen være slått av i minst 10 sekunder.

3. Slå den på igjen og prøv Netflix på nytt.

Bruk en støttet videokabel

Forsikre deg om at du bruker en støttet videokabeltype:

Merk:
Hvis du bruker en videokabeladapter, må begge tilkoblingens ender også være støttet.
  • HDMI eller HDMI Mini

• USB-C (også kjent som type C)

• Thunderbolt

• DisplayPort eller DisplayPort Mini

Hvis du fremdeles har problemer til tross for at videotilkoblingen din støttes eller du bruker en ekstern skjerm, kan du fortsette til trinnene nedenfor.

Hvis du har prøvd trinnene over og de ikke fungerte, følger du trinnene for datamaskinen din nedenfor.

Windows-datamaskin

Juster skjerminnstillingene

1. Høyreklikk på skrivebordet.

2. Velg Skjerminnstillinger.

3. Velg Avanserte skjerminnstillinger.

4. Velg Egenskaper for skjermkort.

5. Velg kategorien Skjerm.

6. Velg Skjermoppdateringsfrekvens.

7. Velg en skjermoppdateringsfrekvens på 120 Hz eller lavere.

8. Velg Bruk.

9. Prøv Netflix på nytt.

Oppdatere Windows-versjon

Bruk lenkene nedenfor for å se trinnene for å se etter oppdateringer til din versjon av Windows. Prøv deretter Netflix på nytt.

Datamaskiner som bruker Windows XP eller Vista kan ikke oppdatere til en versjon som Netflix støtter. Vi anbefaler å bruke en datamaskin med Windows 10 eller nyere installert.

Feilsøk skjermoppsettet

1. Omgå alle HDMI-tilkoblinger ved å koble skjermen direkte til datamaskinen.

2. Hvis du bruker en HDMI-kabel, kan du prøve å bytte om på endene eller skifte ut HDMI-kabelen med en ny.

3. Hvis du bruker flere skjermer, kobler du dem fra datamaskinen og kobler dem til igjen, én av gangen. Prøv Netflix på nytt etter hvert forsøk.

• Hvis du bare opplever denne feilen med én skjerm, kan det hende at du har et problem med kopibeskyttelse. Vi anbefaler at du tar kontakt med produsenten av skjermen for å få mer hjelp, eller at enheten forblir frakoblet når du strømmer.

Mac-datamaskin

Oppdater Mac-maskinen din

Følg fremgangsmåten fra Apple for å installere oppdateringer og oppgraderinger for macOS, og prøv deretter Netflix på nytt.

Chromebook

Oppdater datamaskinen din
  1. Koble datamaskinen til Internett ved hjelp av Wi-Fi eller trådet nettverk. Oppdateringer kan ikke installeres mens du er koblet til via et mobilt nettverk.

2. Klikk i statusfeltet (nederst i høyre hjørne, der kontobildet ditt vises).

3. Velg Innstillinger (Settings).

4. Velg Om Chrome OS i menyen til venstre på siden.

5. Velg Se etter og bruk oppdateringer (Check for and apply updates).

6. Datamaskinen installerer de nødvendige oppdateringene. Når oppdateringene er installert, velg Start på nytt (Restart) for å oppdatere.

7. Prøv Netflix etter at du har startet datamaskinen på nytt.

Hvis du har andre bildeproblemer, kan du gå til bildeproblemer med Netflix for å få mer hjelp.