De interaktive valgene på Netflix fungerer ikke

Hvis du ikke kan treffe valg mens du ser på en interaktiv serie eller film, betyr det at animasjonsinnstillingene på enheten din kanskje må endres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Telefon eller nettbrett med Android

Slå på animasjoner

1. Åpne Innstillinger fra hovedskjermbildet til enheten.

2. Trykk på Tilgjengelighet.

• Hvis du ikke ser Tilgjengelighet, kan det hende du først må trykke på Enhet.

3. Kontroller at Fjern animasjoner er slått av.

4. Prøv Netflix på nytt.

Endre animatørinnstillingene

Med disse trinnene kommer du til å slå på og endre utvikleralternativene i Android. Dette kan føre til problemer på enheten din dersom det ikke utføres riktig. Netflix kundeservice kan ikke hjelpe med dette trinnet. Hvis du ikke er sikker på hvordan du endrer disse innstillingene selv, kan du be produsenten av enheten om hjelp.

Sjekk om utvikleralternativer er slått på

1. Åpne Innstillinger fra hovedskjermbildet til enheten.

2. Velg System > Avansert.

3. Se etter Utvikleralternativer (Developer options).

Hvis Utvikleralternativer (Developer options) er oppført, kan du gå til Sett animatørinnstillingene til standardinnstillingene (Set Animator settings to default).

Hvis Utvikleralternativer ikke er oppført, kan du gå til Slå på Utvikleralternativer (Turn on Developer options).

Slå på Utvikleralternativer

1. Velg Om telefonen eller Om enheten.

2. Bla ned til Versjonsnummer (Build number).

• Hvis du ikke finner Versjonsnummeret (Build number), kan det være oppført under Programvareinformasjon (Software info).

3. Trykk på Versjonsnummer (Build number) 7 ganger.

• Du kan bli bedt om å tegne enhetens skjermlåsmønster eller oppgi PIN-kode eller passord.

Etter at du har mottatt meldingen "Du er nå en utvikler!" ("You are now a developer!"), går du til det neste trinnet nedenfor.

Sett animatørinnstillingene til standardinnstillingene

1. Åpne Innstillinger fra hovedskjermbildet til enheten.

2. Velg System > Avansert.

3. Velg Utvikleralternativer.

4. Rull ned til delen Animasjon, velg deretter Varighetsskala, animatør.

5. Velg enten Standard eller Animasjonsskala 1x.

6. Prøv Netflix på nytt.