Slik endrer du avspillingshastighet

Du kan justere avspillingshastigheten på serier og filmer i nettleseren og Netflix-appen på telefoner og nettbrett med Android, iPhone og iPad.

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig mens du caster eller speiler skjerm fra en mobil enhet eller når du bruker en nettleser sammen med et Netflix-abonnement med reklame.

Slik justerer du avspillingshastigheten til serier eller filmer:

1. Sett en serie eller en film på pause mens den spilles av.

2. Velg hastighetsikonet , og velg deretter avspillingshastighet.