Finn PayPals faktura-ID eller belastnings-ID

Hvis du bruker PayPal til å betale for Netflix, må kundeservice bekrefte faktura-ID eller belastnings-ID til PayPal for å foreta endringer på Netflix-kontoen din.

Merk:
Hvis du foretrekker å ikke oppgi denne informasjonen, kan du gjøre endringer på kontoen din direkte fra Konto-siden.

Finn PayPals faktura-ID via PayPal

1. Gå til siden for PayPal-aktivitet (du kan bli bedt om å logge inn).

2. Velg den siste Netflix.com-belastningen.

3. Vis faktura-ID.

Finn PayPals faktura-ID via e-post

1. Gå til e-postkontoen du brukte til å konfigurere PayPal.

2. Søk etter e-poster fra service@paypal.com for å finne den nyeste kjøpskvitteringen fra Netflix.com.

3. Velg Vis eller administrer betaling.

• Du blir videresendt til PayPal for å se transaksjonen (du kan bli bedt om å logge inn).

4. Vis faktura-ID på siden med transaksjonsopplysninger.

Merk:
Hvis du ikke motta e-poster fra PayPal, kan det hende at du må oppdatere varslingsinnstillingene dine for PayPal.

Finn PayPals belastnings-ID via PayPal

1. Gå til Administrere automatiske betalinger på PayPal-kontoen (du kan bli bedt om å logge inn).

2. Velg Netflix.com på listen Automatiske betalinger.

• Hvis Netflix.com står oppført flere ganger, start fra toppen og se på hver av dem helt til du ser en med sum belastet beløp større enn 0,00 dollar.

Merk:
      Sum av belastede beløp på 0,00 dollar betyr vanligvis en mislykket transaksjon, og vi trenger belastnings-ID fra en vellykket transaksjon.
  3. Vis belastnings-ID (B-XXXXXXXXXXXXXXXXX).

Oppdater betalingsmåte for PayPal

Gå til PayPals nettsted eller ta kontakt med PayPals kundestøtte for å få hjelp til å oppdatere betalingsmåten for PayPal-kontoen din.