Hvordan installerer jeg Silverlight på en Mac?

Silverlight er nettlesertillegget som gjør at du kan se på filmer og serier på datamaskinen din. Følg trinnene nedenfor for å installere Silverlight-tillegget på en Mac-datamaskin.

1. Åpne Netflix og velg tittelen du vil spille av.

2. Når en Silverlight-dialog åpnes, velger du Installer nå (Install Now).

3. Åpne siden Nedlastinger (Downloads), og dobbeltklikk på Silverlight.dmg.

• I Safari er siden Nedlastinger (Downloads) øverst til høyre i nettleseren.

• I Firefox åpnes siden Nedlastinger (Downloads) i et separat vindu i Dock.

• I Chrome ligger siden Nedlastinger (Downloads) under rullegardinmenyen Vindu (Window) øverst til venstre i nettleseren.

4. Høyreklikk på, eller hold nede Control (Ctrl) på tastaturet og velg Silverlight.pkg.

5. Klikk på Åpne (Open) i menyen som vises.

6. Velg Åpne (Open) i meldingen Silverlight.pkg er ikke fra Mac App Store. Er du sikker på at du vil åpne den? Ved å åpne Silverlight.pkg vil du alltid tillate den å kjøre på denne Mac-maskinen.

7. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.

Hvis du fortsatt får beskjed om å installere Silverlight etter å ha fullført trinnene ovenfor, kan du se Jeg blir stadig bedt om å installere Silverlight.