Silverlight-plugin støttes ikke

Hvis Netflix videresendte deg til denne artikkelen i stedet for å spille av en film eller serie, betyr det at nettleseren din bruker Silverlight-plugin til å spille av video.

Netflix avsluttet støtten for Silverlight 13. september 2023.

Hvis du vil fortsette å se på Netflix, må du oppdatere nettleseren din til en versjon som støtter HTML5:

Merk:
Les systemkravene våre for å finne ut hvilke nettlesere som fungerer med datamaskinen din.