Netflix sier at systemet mitt ikke er kompatibelt.

Hvis du får en systemkompatibilitetsfeil, må du kontrollere at systemet ditt oppfyller systemkravene for HTML5-spiller og Silverlight.

Når du er sikker på at systemet ditt er kompatibelt, kan du følge feilsøkingstrinnene for datamaskinene din nedenfor for å løse problemet.

Trinn for Windows
Trinn for Mac

Feilsøk nettleseren

1. Slett informasjonskapsler for nettleser
    Det kan hende nettleseren din bruker en foreldet eller skadet innstilling i informasjonskapselfilen.

1. Gå til netflix.com/clearcookies for å slette informasjonskapselen fra Netflix. Dette logger deg av Netflix.com, og sender deg til Netflix-startsiden.

2. Velg Logg på (Sign In) for å logge på igjen og spille av filmen eller serien på nytt.

2. Start nettleseren på nytt
    Noen ganger løses dette problemet ved å starte nettleseren på nytt.

• Avslutt nettleseren, start den på nytt og spill av serien eller filmen igjen.

3. Prøv en annen nettleser
    Vi anbefaler deg å oppdatere nettleseren til en som støtter HTML5 for å sikre at datamaskinen er optimalisert for nettspilleren vår. Last ned nyeste versjon av Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera og prøv Netflix på nytt. Nettspilleren virker best på:

• Google Chrome på Windows XP Service Pack 2 eller nyere.

• Mozilla Firefox på Windows Vista eller nyere.

• Opera på Windows Vista Service Pack 2 eller nyere.

Strømmer du gjennom en mobil- eller satellittforbindelse?

Hvis du strømmer fra en mobil- eller satellittilkobling, kan det hende at tjenesten din ikke støtter strømming, eller ikke oppfyller minimumskravene til strømming. Kontakt tjenesteleverandøren din for å få ytterligere hjelp.

Har du et antivirusprogram installert?

Av og til kan enkelte antivirusprogrammer forstyrre spilleren Netflix bruker til å spille av serier og filmer.

• Avslutt antivirusprogrammet og spill av serien eller filmen igjen.

• Dersom en film eller en serie fortsetter avspillingen etter at du har avsluttet antivirusprogrammet, kan dette bety at programvaren er utdatert, eller at den utilsiktet hindrer Netflix i å fungere. Ta kontakt med produsenten av antivirus-programvaren for å få hjelp med disse problemene.

Feilsøk nettleseren

1. Slett informasjonskapsler for nettleser
    Det kan hende nettleseren din bruker en foreldet eller skadet innstilling i informasjonskapselfilen.

1. Gå til netflix.com/clearcookies for å slette informasjonskapselen fra Netflix. Dette logger deg av Netflix.com, og sender deg til Netflix-startsiden.

2. Velg Logg på (Sign In) for å logge på igjen og spille av filmen eller serien på nytt.

2. Start nettleseren på nytt
    Noen ganger løses dette problemet ved å starte nettleseren på nytt.

• Lukk nettleseren, start den på nytt, og spill av filmen eller TV-serien igjen.

3. Prøv en annen nettleser
    Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren til en som støtter HTML5 for å sikre at datamaskinen er optimalisert for nettspilleren vår. Last ned nyeste versjon av Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera eller Safari, og prøv Netflix på nytt. Nettspilleren virker best på:

• Google Chrome på Mac OS X 10.9 eller nyere (Snow Leopard).

• Mozilla Firefox på Mac OS X 10.7 eller nyere.

• Opera på Mac OS X 10.9 eller nyere.

• Safari på Mac OS X 10.10 eller nyere.

Strømmer du gjennom en mobil- eller satellittforbindelse?

Hvis du strømmer fra en mobil- eller satellittilkobling, kan det hende at tjenesten din ikke støtter strømming, eller ikke oppfyller minimumskravene til strømming. Kontakt tjenesteleverandøren din for å få ytterligere hjelp.

Har du et antivirusprogram installert?

Av og til kan enkelte antivirusprogrammer forstyrre spilleren Netflix bruker til å spille av serier og filmer.

• Avslutt antivirusprogrammet og spill av serien eller filmen igjen.

• Dersom en film eller en serie fortsetter avspillingen etter at du har avsluttet antivirusprogrammet, kan dette bety at programvaren er utdatert, eller at den utilsiktet hindrer Netflix i å fungere. Ta kontakt med produsenten av antivirus-programvaren for å få hjelp med disse problemene.

Kontroller at du har en Intel-basert Mac

1. Klikk på Apple-ikonet øverst i venstre hjørne på skjermen.

2. Velg Om denne maskinen (About This Mac).

3. Kontroller at Prosessor (Processor) er Intel.

• Hvis Prosessor (Processor) viser Intel, kan du fortsette til neste trinn.

• Hvis Prosessor (Processor) ikke viser Intel, oppfyller ikke Mac-en minimumskravene til systemet.

Deaktiver Rosetta

1. Lukk alle åpne nettlesere, inkludert dette vinduet! Det kan være lurt å skrive ut disse trinnene.

2. Klikk på Finder-ikonet.

3. På menylinjen øverst i skjermbildet klikker du (Go).

4. Velg Applikasjoner (Applications).

5. Høyreklikk (eller CTRL + klikk) på ikonet til nettleseren du brukte, og velg Vis info (Get Info).

6. I kategorien Deling og tillatelse (Sharing & Permissions) klikker du på ikonet Lås (Lock) nederst i høyre hjørne.

• Du kan på dette tidspunktet bli bedt om å skrive inn et passord. Dette er det samme passordet du bruker til å logge på datamaskinen.

7. Velg Generelt (General)-fanen.

8. Fjern avmerking for Åpne ved hjelp av Rosetta (Open using Rosetta).

9. Klikk på ikonet Lås (Lock) på nytt nederst i høyre hjørne, for å lagre endringer.

10. Prøv Netflix på nytt.