Slik endrer du abonnement

Du kan endre Netflix-abonnement når som helst, ved å følge disse trinnene:

1. Logg inn på Netflix-kontoen din.

2. Velg Endre abonnement. (Hvis du ikke ser Endre abonnement, kontakt oss.)

Merk:
    Hvis kontoen er sperret, kan det ikke gjøres endringer på abonnementet før sperren er opphevet.
  3. Velg ønsket abonnement, og velg deretter Fortsett eller Oppdater.

4. Velg Bekreft endring eller Bekreft.

Endringen til et abonnement med en høyere pris trer i kraft umiddelbart, slik at du kan gjøre bruk av alle de ekstra funksjonene. Siden Netflix er en forhåndsbetalt tjeneste, vil faktureringsdatoen din endres basert på den gjenstående saldoen til den siste betalingen din.

Endring til et abonnement til en lavere pris trer i kraft fra den neste faktureringsdatoen. Du kan fortsette å bruke funksjonene til det dyrere abonnementet helt til neste faktureringsdato.

Du kan når som helst avslutte Netflix.