Bruke Netflix på TiVo

Velkommen til Netflix på din TiVo! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner

Netflix er tilgjengelig på mange TiVo-enheter.

Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig i hele verden, og de fleste enheter vil virke overalt hvor Netflix er tilgjengelig, men noen eldre enheter vil bare fungere i landet hvor de ble kjøpt. Se vårt kart over støttede regioner (Supported Region Map) for mer informasjon. Dersom du vurderer å kjøpe en ny enhet, bør du ta kontakt med produsenten for å se om den støtter Netflix i din region.

Eldre enheter kan be deg om å gå inn på netflix.com/activate for å konfigurere enheten. Disse enhetene har bare støtte for Netflix i USA og Canada.

Navigering:
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste. Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med kategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste, som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger og spiller av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for tilkoblingshastighet for å få mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange serier og filmer. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enheter som ikke støtter tilpasninger, viser undertekster og teksting i standardvisning eller de er ikke konfigurert til å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Netflix lar deg bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

Tabellen nedenfor beskriver funksjonene som er tilgjengelige på støttede TiVo-enheter.

Modell Støttede regioner Oppløsning Undertekster og lyd
TiVo HD USA 720p Ingen tilgjengelig
TiVo HD XL USA 720p Ingen tilgjengelig
TiVo Premiere USA og Canada 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
TiVo Premiere XL USA og Canada 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
TiVo Premiere XL4 USA og Canada 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
TiVo Mini USA og Canada 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
TiVo Roamio USA og Canada 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
TiVo Roamio Plus USA og Canada 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
TiVo Roamio Pro USA og Canada 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
TiVo BOLT USA og Canada 4K Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Atlantic Broadband – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Blue Ridge Communication – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Cable One – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Com Hem – TiVo Sverige 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Cogeco – TiVo Sverige 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
GCI - TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Grande – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Mediacom – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Midcontinent Communications – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
RCN – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Suddenlink – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Virgin Media – TiVo-boksen Storbritannia 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Virgin Media – V6 drevet av TiVo Storbritannia 4K Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Vodafone TV Spain – TiVo Spania 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Wave Communication – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Konfigurer Netflix

For å koble en TiVo til Netflix-kontoen din må du begynne på skjermbildet Hjem (Home) og velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Series3 (HD, HD XL)

*Merk: Før du kobler TiVo til Netflix-kontoen, må du aktivere videonedlastinger i kontoinnstillingene på TiVo-websiden.

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på TiVo-knappen på fjernkontrollen for å gå til TiVo Central.
  2. Velg Finn TV, filmer og videoer (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Velg Netflix.
  4. Velg Logg inn (Sign In).
  5. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.
  6. Velg Fortsett (Continue).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Serie 4 (Premiere, Premiere XL, Premiere XL4, Mini)

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på TiVo-knappen på fjernkontrollen for å gå til TiVo Central.
  2. Velg Finn TV, filmer og videoer (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Velg Netflix.
  4. Velg Logg inn (Sign In).
  5. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.
  6. Velg Fortsett (Continue).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Roamio

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på TiVo-knappen på fjernkontrollen for å gå til TiVo Central.
  2. Velg Finn TV, filmer og videoer (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Velg Netflix.
  4. Velg Logg inn (Sign In).
  5. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.
  6. Velg Fortsett (Continue).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

BOLT

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på TiVo-knappen på fjernkontrollen for å gå til TiVo Central.
  2. Velg Finn TV, filmer og videoer (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Velg Netflix.
  4. Velg Logg inn (Sign In).
  5. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.
  6. Velg Fortsett (Continue).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Atlantic Broadband – TiVo

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg Apper og spill (Apps & Games).
  3. Velg Serier og filmer (TV & Movies).
  4. Velg Netflix.
  5. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
  6. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Eller

Slik går du til Netflix fra alternativet Kanalvalg (Channel Line-up):

1. Oppgi nummer 824 på fjernkontrollen.
  2. Når du er på kanal 824, trykker du på OK for å starte Netflix-appen.
  3. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
  4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Blue Ridge Communication – TiVo

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg Apper og spill (Apps & Games).
  3. Velg Serier og filmer (TV & Movies).
  4. Velg Netflix.
  5. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
  6. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Eller

Slik går du til Netflix fra alternativet Kanalvalg (Channel Line-up):

1. Oppgi nummer 594 på fjernkontrollen.
  2. Når du er på kanal 594, trykker du på OK for å starte Netflix-appen.
  3. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
  4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Cable One – TiVo

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg Apper og spill (Apps & Games).
  3. Velg Serier og filmer (TV & Movies).
  4. Velg Netflix.
  5. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
  6. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Eller

Slik går du til Netflix fra alternativet Kanalvalg (Channel Line-up):

1. Oppgi nummer 558 på fjernkontrollen.
  2. Når du er på kanal 558, trykker du på OK for å starte Netflix-appen.
  3. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
  4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Com Hem – TiVo

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg Apper (Apps).
  3. Velg Netflix.
  4. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
  5. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Eller

Slik går du til Netflix fra alternativet Kanalvalg (Channel Line-up):

1. Bruk fjernkontrollen til å navigere til kanal 163 på TV-en din.
  2. Når du er på kanal 163, trykker du på OK for å starte Netflix-appen.
  3. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
  4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Cogeco – TiVo

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på fjernkontrollen.
    2. Velg Apper og spill (Apps & Games).
    3. Velg Serier og filmer (TV & Movies).
    4. Velg Netflix.
    5. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
    6. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Eller

Slik går du til Netflix fra alternativet Kanalvalg (Channel Line-up):

1. Bruk fjernkontrollen til å navigere til kanal 661 på TV-en din.
    2. Når du er på kanal 661, trykker du på OK for å starte Netflix-appen.
    3. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
    4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

GCI - TiVo

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på fjernkontrollen.
      2. Velg Apper og spill (Apps & Games).
      3. Velg Serier og filmer (TV & Movies).
      4. Velg Netflix.
      5. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      6. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Eller

Slik går du til Netflix fra alternativet Kanalvalg (Channel Line-up):

1. Oppgi nummer 555 på fjernkontrollen.
      2. Når du er på kanal 555, trykker du på OK for å starte Netflix-appen.
      3. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Grande – TiVo

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på fjernkontrollen.
      2. Velg Apper og spill (Apps & Games).
      3. Velg Serier og filmer (TV & Movies).
      4. Velg Netflix.
      5. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      6. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Eller

Slik går du til Netflix fra alternativet Kanalvalg (Channel Line-up):

1. Oppgi nummer 399 på fjernkontrollen.
      2. Når du er på kanal 399, trykker du på OK for å starte Netflix-appen.
      3. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Mediacom – TiVo

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på fjernkontrollen.
      2. Velg Apper og spill (Apps & Games).
      3. Velg Serier og filmer (TV & Movies).
      4. Velg Netflix.
      5. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      6. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Eller

Slik går du til Netflix fra alternativet Kanalvalg (Channel Line-up):

1. Oppgi nummer 499 på fjernkontrollen.
      2. Når du er på kanal 499, trykker du på OK for å starte Netflix-appen.
      3. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Midcontinent Communications – TiVo

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på fjernkontrollen.
      2. Velg Apper og spill (Apps & Games).
      3. Velg Serier og filmer (TV & Movies).
      4. Velg Netflix.
      5. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      6. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Eller

Slik går du til Netflix fra alternativet Kanalvalg (Channel Line-up):

1. Oppgi nummer 493 på fjernkontrollen.
      2. Når du er på kanal 493, trykker du på OK for å starte Netflix-appen.
      3. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

RCN – TiVo

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på fjernkontrollen.
      2. Velg Apper og spill (Apps & Games).
      3. Velg Serier og filmer (TV & Movies).
      4. Velg Netflix.
      5. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      6. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Eller

Slik går du til Netflix fra alternativet Kanalvalg (Channel Line-up):

1. Oppgi nummer 450 eller 750 på fjernkontrollen.
      2. Når du er på kanal 450 eller 750, trykker du på OK for å starte Netflix-appen.
      3. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Suddenlink – TiVo

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på fjernkontrollen.
      2. Velg Apper og spill (Apps & Games).
      3. Velg Serier og filmer (TV & Movies).
      4. Velg Netflix.
      5. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      6. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Eller

Slik går du til Netflix fra alternativet Kanalvalg (Channel Line-up):

1. Oppgi nummer 3000 på fjernkontrollen.
      2. Når du er på kanal 3000, trykker du på OK for å starte Netflix-appen.
      3. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Wave Communication – TiVo

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på fjernkontrollen.
      2. Velg Apper og spill (Apps & Games).
      3. Velg Serier og filmer (TV & Movies).
      4. Velg Netflix.
      5. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      6. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Eller

Slik går du til Netflix fra alternativet Kanalvalg (Channel Line-up):

1. Oppgi nummer 697 eller 999 på fjernkontrollen.
      2. Når du er på kanal 697 eller 999, trykker du på OK for å starte Netflix-appen.
      3. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Virgin Media – TiVo-boksen og V6 drevet av TiVo

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på fjernkontrollen.
      2. Velg Søk og oppdag (Search & Discover).
      3. Velg Netflix.
      4. Oppgi PIN-koden for foreldrekontroll (standardkode er 1234).
      5. Velg Logg inn (Sign In).
        • Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velg Ja for Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) skjerm.
        • Hvis du ikke er medlem ennå, kan du følge instruksjonene for registrering eller registrere deg som medlem på nettet.
      6. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.
      7. Velg Fortsett (Continue).

Eller

Slik går du til Netflix fra alternativet Kanalvalg (Channel Line-up):

1. Bruk fjernkontrollen til å navigere til kanal 204 på TV-en din.
      2. På kanal 204 velger du OK for å starte Netflix-appen.
      3. Oppgi PIN-koden for foreldrekontroll (standardkode er 1234).
      4. Velg Logg inn (Sign In).
        • Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velg Ja for Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) skjerm.
        • Hvis du ikke er medlem ennå, kan du følge instruksjonene for registrering eller registrere deg som medlem på nettet.
      5. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.
      6. Velg Fortsett (Continue).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Vodafone TV Spain – TiVo

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på fjernkontrollen.
      2. Velg Apper (Apps).
      3. Velg Netflix.
      4. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      5. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Eller

Slik går du til Netflix fra alternativet Kanalvalg (Channel Line-up):

1. Bruk fjernkontrollen til å navigere til kanal 444 på TV-en din.
      2. Når du er på kanal 444, trykker du på OK for å starte Netflix-appen.
      3. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

TiVo Box fra din kabel-TV-leverandør

Koble deg til fra Start (Home)-menyen:

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på fjernkontrollen.
      2. Velg Apper og spill (Apps & Games).
      3. Velg Serier og filmer (TV & Movies).
      4. Velg Netflix.
      5. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.
      6. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Logge av Netflix

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Series3 (HD, HD XL)

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
      2. Velg Innstillinger og Meldinger (Settings & Messages).
      3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System Info).
      4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Info).
      5. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

Serie 4 (Premiere, Premiere XL, Premiere XL4, Mini)

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
      2. Velg Innstillinger og Meldinger (Settings & Messages).
      3. Velg Hjelp (Help).
      4. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
      5. Velg Kontoer for videoleverandører (Video Provider Accounts).
      6. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
      7. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

Roamio

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
      2. Velg Innstillinger og Meldinger (Settings & Messages).
      3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System Info).
      4. Velg Kontoer for videoleverandører (Video Provider Accounts).
      5. Velg Netflix-kontoadministrasjon (Netflix Account Management).
      6. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

BOLT

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
      2. Velg Innstillinger og Meldinger (Settings & Messages).
      3. Velg Hjelp (Help).
      4. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
      5. Velg Kontoer for videoleverandører (Video Provider Accounts).
      6. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
      7. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

Atlantic Broadband – TiVo

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
      2. Velg Innstillinger og meldinger (Settings & Messages).
      3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
      4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
      5. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

Blue Ridge Communication – TiVo

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
      2. Velg Innstillinger og meldinger (Settings & Messages).
      3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
      4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
      5. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

Cable One – TiVo

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
      2. Velg Innstillinger og meldinger (Settings & Messages).
      3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
      4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
      5. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

Com Hem – TiVo

1. Fra startsiden til TiVo, gå til TiVo Start.
      2. Velg Innstillinger og hjelp (Settings & Help).
      3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
      4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
      5. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

Cogeco – TiVo

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
      2. Velg Innstillinger og meldinger (Settings & Messages).
      3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
      4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
      5. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

GCI - TiVo

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
        2. Velg Innstillinger og meldinger (Settings & Messages).
        3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
        4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
        5. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

Grande – TiVo

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
        2. Velg Innstillinger og meldinger (Settings & Messages).
        3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
        4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
        5. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

Mediacom – TiVo

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
        2. Velg Innstillinger og meldinger (Settings & Messages).
        3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
        4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
        5. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

Midcontinent Communications – TiVo

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
        2. Velg Innstillinger og meldinger (Settings & Messages).
        3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
        4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
        5. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

RCN – TiVo

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
        2. Velg Innstillinger og meldinger (Settings & Messages).
        3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
        4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
        5. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

Suddenlink – TiVo

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
        2. Velg Innstillinger og meldinger (Settings & Messages).
        3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
        4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
        5. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

Virgin Media – TiVo-boksen og V6 drevet av TiVo

1. Start på TiVos startside ved å velge Hjem (Home).
        2. Velg Hjelp og innstillinger (Help & Settings).
        3. Velg Systeminformasjon (System Info).
        4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
        5. Velg Logge ut av Netflix-kontoen (Sign Out of Netflix Account).

Vodafone TV Spain – TiVo

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
        2. Velg Innstillinger og meldinger (Settings & Messages).
        3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
        4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
        5. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

Wave Communication – TiVo

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
        2. Velg Innstillinger og meldinger (Settings & Messages).
        3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
        4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
        5. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

TiVo Box fra din kabel-TV-leverandør

1. Gå til TiVo Central fra hovedskjermbildet på TiVo.
        2. Velg Innstillinger og meldinger (Settings & Messages).
        3. Velg Konto- og systeminformasjon (Account & System info).
        4. Velg Netflix-kontoopplysninger (Netflix Account Information).
        5. Velg Deaktiver denne enheten (Deactivate this device).

Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på enkelte TiVo strømmespillere. For å strømme i Ultra HD trenger du:

• En TV som er kompatibel med strømming i Ultra HD fra Netflix, koblet til TiVoen din via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI 1-porten).
        • Et abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Her kan du finne ut hvilket abonnement du har på netflix.com/ChangePlan.
        • En stabil Internett-tilkoblingshastighet på 25 megabit per sekund eller raskere. Se Kan jeg strømme Netflix i Ultra HD for mer informasjon.
        • Kontroller at strømmekvaliteten er satt til Automatisk eller Høy. Du finner mer informasjon om innstillinger for videokvalitet i artikkelen Avspillingsinnstillinger.

Følgende TiVo-modeller støtter for øyeblikket Netflix i Ultra HD:

• BOLT
        • Virgin Media – V6 drevet av TiVo