Bruke Netflix på Entertain, TV-produktet til Deutsche Telekom

Velkommen til Netflix på din Entertain, TV-produktet til Deutsche Telekom! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix er tilgjengelig på utvalgte Entertain-mottakere fra Deutsche Telekom. Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Navigering:
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste (My List). Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med filmkategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste (My List), som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger og spiller av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for Internett-hastighet for å få mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Finn ut hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange filmer og serier. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enkelte enheter vil enten vise undertekster og teksting i standardvisningen, eller ikke være konfigurert for å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Med Netflix kan du bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

HDR
Med HDR-klare enheter kan du strømme Netflix i HDR når du er koblet til en kompatibel TV.

Modell

Støttede regioner

Oppløsning

Undertekster og lyd

Entertain X301T

Tyskland

720p

Undertekster, alternativ lyd

Entertain MR 100

Tyskland

720p

Undertekster, alternativ lyd

Entertain MR 102

Tyskland

720p

Undertekster, alternativ lyd

Entertain MR 300

Tyskland

720p

Undertekster, alternativ lyd

Entertain MR 303

Tyskland

720p

Undertekster, alternativ lyd

Entertain MR 500(SAT)

Tyskland

720p

Undertekster, alternativ lyd

EntertainTV MR 201*

Tyskland

4K

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

EntertainTV MR 401B*

Tyskland

4K

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

*Merk: Hvis du ikke ser Netflix på DT-enheten din, bør du kontakte brukerstøtten til DT. De kan hjelpe deg med å finne en løsning. Netflix er ikke tilgjengelig på Media Receivers 200 og 400.

For å koble Entertain til Netflix-kontoen din må du først være på hovedskjermbildet (Home) og følge trinnene nedenfor.

Koble til fra EPG-knappen

1. Trykk på EPG-knappen på fjernkontrollen.

2. Velg kanal 983 fra EPG-menyen.

3. Trykk på den røde knappen på fjernkontrollen for å velge Netflix.

4. Når du er i Netflix-appen, velger du Logg på (Sign In).

Koble til fra TV-appen Starseite

1. Trykk på menyknappen (Menu) på fjernkontrollen.

2. Velg TV-apper (TV-Apps) øverst på menyen.

3. Velg Starseite.

4. Velg Netflix.

5. Når du er i Netflix-appen, velger du Logg på (Sign In).

Koble til fra TV-appen Videotheken

1. Trykk på menyknappen (Menu) på fjernkontrollen.

2. Velg TV-apper (TV-Apps) øverst på menyen.

3. Velg Videotheken.

4. Velg Netflix.

5. Når du er i Netflix-appen, velger du Logg på (Sign In).

Koble til fra Videothek

1. Trykk på menyknappen (Menu) på fjernkontrollen.

2. Velg Videothek øverst på menyen.

3. Velg Mehr Videotheken.

4. Velg Netflix.

5. Når du er i Netflix-appen, velger du Logg på (Sign In).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Avslutte og logge av Netflix

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Trykk på Tilbake (Back)-knappen på fjernkontrollen.

3. Velg tannhjulikonet til høyre.

4. Velg Logg ut (Sign Out).

5. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

6. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Avslutte Netflix uten å logge av

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Trykk på Tilbake (Back)-knappen på fjernkontrollen.

3. Velg tannhjulikonet til høyre.

4. Velg Avslutt (Exit).

5. Velg OK.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på utvalgte Entertain-mottakere. For å strømme i Ultra HD trenger du:

• En TV som er kompatibel med strømming i Ultra HD fra Netflix. Se nedenfor for å få mer informasjon.

• Et abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Her kan du finne ut hvilket abonnement du har: netflix.com/ChangePlan.

• En stabil Internett-tilkoblingshastighet på 25 megabit per sekund eller raskere. Se nedenfor for å få mer informasjon.

• Strømmekvaliteten er satt til Automatisk (Auto) eller Høy (High). Du finner mer informasjon om innstillinger for videokvalitet i artikkelen Avspillingsinnstillinger.

De følgende Entertain-modellene støtter for øyeblikket Netflix i Ultra HD:

• EntertainTV MR201

• EntertainTV MR401B

Netflix er tilgjengelig i HDR på utvalgte Entertain-mottakere. For å strømme i HDR trenger du:

De følgende Entertain-modellene støtter for øyeblikket Netflix i HDR:

• EntertainTV MR201

• EntertainTV MR401B