Bruke Netflix på en TV-mottaker fra Telus

Velkommen til Netflix på din Telus-dekoder! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner

Netflix er tilgjengelig på utvalgte Telus-mottakere. Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Navigering:
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste. Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med filmkategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste (My List), som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger, og vil spille av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for Internett-hastighet (Internet Connection Speed recommendations) for mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange filmer og TV-serier. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enkelte enheter vil enten vise undertekster og teksting i standardvisningen, eller ikke være konfigurert for å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Netflix lar deg bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

Enhetsserier Støttede regioner Oppløsning Undertekster og lyd
Cisco_CIS330 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Cisco_CIS330-GN1-A Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Cisco_CIS330-GN1-B Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Cisco_CIS430 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Cisco_CIS430-GN1-A Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Cisco_CIS430-GN1-B Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Cisco_ISB2200 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Cisco_ISB7000 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Cisco_ISB7050 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Cisco_ISB7100 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Cisco_ISB7105 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Cisco_ISB7150 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Pace_IPH8000 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Pace_IPH8005 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Pace_IPH8010 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Pace_IPW8000 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
ScientAtl_IPN330HD Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
ScientAtl_IPN330HD-SG-A Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
ScientAtl_IPN330HD-SG-B Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
ScientAtl_IPN430MC Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
ScientAtl_IPN4320-SG-A Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
ScientAtl_IPN4320-SG-B Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Optik 4K PVR (VIP-5662W) Canada 4K Undertekster, alternativ lyd
Pik TV (Android TV) Canada 4K Undertekster, alternativ lyd

Konfigurer Netflix

Når du skal koble Telus-mottakeren til Netflix-kontoen, begynner du fra hovedskjermbildet (Home) og velger blant alternativene nedenfor.

Koble til fra Apper-menyen (Apps)

1. Trykk på Apps på fjernkontrollen.
  2. Finn Netflix-appen.
  3. Marker Netflix, og trykk på OK, eller velg på fjernkontrollen.
  4. Når du er i Netflix-appen, velger du Logg på (Sign In).

Koble til fra kanal 422 (gjelder ikke Pik TV)

1. Bruk fjernkontrollen til å navigere til kanal 422.
  2. Når du er på kanal 422, trykker du på OK for å starte Netflix-appen.
  3. Når du er i Netflix-appen, velger du Logg på (Sign In).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Logge av Netflix

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Avslutte og logge av Netflix

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.
  2. Trykk på Tilbake (Back)-knappen på fjernkontrollen.
  3. Velg tannhjul-ikonet til høyre.
  4. Velg Logg ut (Sign Out).
  5. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.
  6. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Avslutte Netflix uten å logge av

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.
  2. Trykk på Tilbake (Back)-knappen på fjernkontrollen.
  3. Velg tannhjul-ikonet til høyre.
  4. Velg Avslutt (Exit).
  5. Velg OK.

Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på utvalgte Telus-mottakere. For å strømme i Ultra HD trenger du:

• En TV som er kompatibel med strømming i Ultra HD fra Netflix, koblet til mottakeren din via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI 1-porten).
  • Et abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Her kan du finne ut hvilket abonnement du har: www.netflix.com/ChangePlan.
  • En stabil Internett-tilkoblingshastighet på 25 megabit per sekund eller raskere.
  • Strømmekvaliteten er satt til Automatisk (Auto) eller Høy (High). Du finner mer informasjon om instillinger for videokvalitet i artikkelen Avspillingsinnstilling.

Følgende Telus-modeller støtter for øyeblikket Netflix i Ultra HD:

• Optik 4K PVR (VIP-5662W)
  • Pik TV