Hvordan angir jeg en PIN-kode for foreldrekontroll i Singapore?

Alle Netflix-brukere i Singapore må oppgi en PIN-kode for å kunne se filmer og TV-programmer med aldersgrense R21.

Som primær kontoinnehaver har du to valg for å kontrollere hvordan man kan se på innhold i kontoen din:

• Konto-nivå (harde kontroller): Angi en 4-sifret PIN-kode som må skrives inn for å spille av serier eller filmer med aldersgrense R21 i alle profiler. PIN-koden sørger for at barnet ikke kan se på innhold med høyere aldersgrense enn den du har valgt.
  • Profil-nivå (myke kontroller): Angi en aldersgrense for en bestemt profil for å kontrollere hvilke serier og filmer som er tilgjengelige for den aktuelle profilen. Du, som forelder eller foresatt, sørger for at barnet bare bruker den riktige profilen.

Denne artikkelen inneholder bare informasjon om PIN-kodefunksjonen for Singapore. Gå til Hvordan setter jeg opp en PIN-kode for foreldrekontroll? for informasjon om PIN-kodefunksjonen for alle andre land.

Slik angir du en PIN-kode for foreldrekontroll

Du kan opprette PIN-koden når du registrerer deg på nettstedet til Netflix, samt på mange nyere Smart-TV-er, Blu-ray-spillere og spillkonsoller.

Hvis du registrerer deg for Netflix på en enhet som støtter opprettelse av PIN-koder, følg disse trinnene:

1. Følg trinnene for å sette opp kontoen din, inkludert angivelse av e-postadresse, passord og betalingsopplysninger.
  2. Når du har fullført disse trinnene, taster du inn en 4-sifret PIN-kode i feltet for PIN.
  3. Velg Lagre.

Situasjoner hvor PIN-kode må oppgis

Det må oppgis en PIN-kode for å kunne se filmer og serier med aldersgrense R21 i Singapore. Du kan også velge å sette PIN-koden til en lavere aldersgrense enn R21.

Hvis du forsøker å spille av aldersbegrenset tittel eller episode, eller hvis aldersgrensen forandrer seg mellom episoder mens du ser på, blir du bedt om å oppgi PIN-koden. Når du har angitt en PIN-kode, vil den være aktiv til du logger ut, bytter profil eller ikke aktivt bruker tjenesten over en tidsperiode.

Enkelte enheter støtter ikke inntasting av PIN-koder. Du vil ikke kunne bruke den enheten til å se på PIN-kode-beskyttet eller ungdomsbeskyttet innhold, og må bruke en annen enhet til å se på den tittelen.

Når du laster ned titler til en mobil enhet, må du angi PIN-koden hvis innholdet har aldersgrense R21 eller har høyere PIN-kodenivå enn den som er angitt i kontoen din. Du trenger ikke angi PIN-kode for å spille av en serie eller film i frakoblet modus, så lenge innholdet er lastet ned.

Slik endrer eller oppdaterer du PIN-koden din

Det må oppgis en PIN-kode for å kunne se filmer og serier med aldersgrense R21 i Singapore. Du kan også velge å sette PIN-koden til en lavere aldersgrense enn R21.

1. Gå til siden Din konto (Your Account) i en nettleser.
  2. Velg lenken for foreldrekontroll under Innstillinger (Settings).
  3. Angi passordet for Netflix-kontoen på skjermen.
  4. Angi den valgte 4-sifrede PIN-koden i PIN-feltet (ingen bokstaver).
  5. Angi PIN-kodenivå fra følgende alternativer:
    • Små barn
    • Eldre barn
    • Tenåringer
    • Voksne

Merk: For definisjoner av PIN-kodenivå, kan du se aldersgrenser for landet ditt.

6. Velg Lagre.

Hvis du registrerte deg for Netflix på en enhet som ikke støttet opprettelse av PIN-koder, og du ønsker å endre PIN fra standardkoden 0000, følg disse trinnene:

1. Følg trinnene for å sette opp kontoen din, inkludert angivelse av e-postadresse, passord og betalingsopplysninger. Kontoen din vil automatisk bli gitt PIN-koden 0000.
  2. Gå til siden Din konto (Your Account) i en nettleser.
  3. Velg lenken for foreldrekontroll under Innstillinger (Settings).
  4. Angi en valgfri 4-sifret PIN-kode i PIN-feltet.
  5. Velg Lagre.

Gjenopprette en glemt PIN-kode

Hvis du blir bedt om å angi PIN-kode når du ønsker å se på din valgte tittel, men har glemt den, klikker du på den blå Har du glemt PIN-koden? lenken.

Hvis du etter å ha klikket på den blå Har du glemt PIN-koden?- lenken ... deretter ...
havner på innloggingssiden til Netflix logger du på ved bruk av e-postadressen og passordet, og angir en ny PIN-kode i PIN-feltet på neste skjermbilde.
blir bedt om å oppgi passordet på den samme siden angir du passordet, og angir en ny PIN-kode i PIN-feltet på neste skjermbilde.