Slik ser du på Netflix på TV-en

For å se på Netflix på TV-en trenger du en enhet med Netflix-appen. Netflix-appen er tilgjengelig på mange:

• Smart-TV-er

• TV-mottakere

• Blu-ray-spillere

• Spillkonsoller

På Netflix-klare TV-er finner du Netflix-appen i hovedmenyen eller på startskjermen. Hvis TV-en din har en app-butikk, søker du etter Netflix for å se om appen er tilgjengelig.

Merk:
Av og til er det nødvendig å oppdatere enheten for å kunne finne og installere Netflix-appen. Hvis du er usikker på hvordan du oppdaterer TV-ens systemprogramvare, kan du lese i brukerhåndboken eller ta kontakt med produsenten.

På TV-er som ikke har appen, kan du bruke en strømmespiller eller en mobil enhet for å se på Netflix på TV-en.