Belastninger og betalinger

Netflix-belastningene dine

Du kan vise betalings- og faktureringshistorikken din på siden Faktureringsinformasjon på kontoen.

Vis abonnement og månedspris

Du kan vise det gjeldende Netflix-abonnementet og faktureringshistorikken på siden Faktureringsinformasjon på kontoen.

Sammenlign abonnementer og priser og endre abonnement når som helst.

Slik forstår du faktureringsdatoen din

Som medlem faktureres du automatisk én gang i måneden på datoen du registrerte deg. Netflix-abonnementet ditt belastes i begynnelsen av hver fakturaperiode, og det kan gå flere dager før de vises på kontoen din.

• Faktureringsdatoen din kan være én dag tidligere eller senere på grunn av forskjeller mellom tidssoner.

• Hvis faktureringsdatoen ikke inntreffer i hver måned (f.eks. den 31.), faktureres du den siste dagen i denne måneden i stedet.

• Hvis du betaler for Netflix via en tredjepart, kan faktureringsdatoen til Netflix være annerledes enn leverandørens faktureringsdato.

Oppdater betalingsopplysninger

Gå til Administrer profiler-siden. Du må kanskje logge inn hvis du ikke allerede er innlogget. For enkelte betalingsmåter blir du videresendt til betalingstilbyderens nettsted for å fullføre oppdateringsprosessen.

Hvis du vil endre hvordan du betaler for Netflix, har vi flere betalingsmåter.

Skriv ut Netflix-fakturaen din

1. Gå til siden Faktureringsinformasjon på kontoen.

2. Klikk på datoen for belastningen du vil vise. Koblingen åpner en fakturaside som kan skrives ut, for den konkrete belastningen. Hvis du vil skrive ut alle belastningene det siste året, kan du skrive ut Faktureringsinformasjon-siden.

3. Finn svar på spørsmål om avgiftene som er oppført på Netflix-fakturaen.

Du kan vise informasjon om belastninger fra Netflix i opptil ett år. Hvis du trenger informasjon om belastninger som er eldre enn ett år, bør du kontakte banken eller finansinstitusjonen som du foretok transaksjonen gjennom.

Løs betalingsproblemer

Hvis du har problemer med betalingsmåten din, kan du se her for å finne de vanligste årsakene og forslag for å løse problemet.

Betalingsmåten ble avvist

Hvis banken eller den finansinstitusjonen avviste belastningen:

• Kontroller at betalingsopplysningene dine, som postnummer, sikkerhetskode og utløpsdato, stemmer.

• Hvis du fortsatt har problemer, må du sørge for at betalingsmåten støtter e-handelstransaksjoner.

Betalingsmåten aksepteres ikke

Det finnes mange betalingsalternativer for Netflix, deriblant kreditt- eller debetkort, gavekort og betaling via tredjeparter. Hvis en av de aksepterte betalingsmåtene våre ikke fungerer, kan du ta kontakt med oss for å få hjelp.

Konto ble uventet avsluttet

Hvis du faktureres via en tredjepart eller har en pakke som omfatter Netflix, kan det være mange grunner til at kontoen din ble avsluttet.

• Det er et problem med betalingen din.

• Tredjepart: Logg på tredjepartskontoen for å løse betalingsproblemet, og bli deretter medlem av Netflix igjen.

• Hvis du ikke kan bli medlem igjen via tredjeparten, kan du bli medlem på nytt på Netflix.com og legge til en annen betalingsmåte.

• Pakke: Logg på pakkekontoen din for å løse betalingsproblemet før du kobler til Netflix-kontoen på nytt.

• Du har avsluttet eller satt en konto som inkluderer Netflix på pause, og det finnes ingen andre registrerte betalingsmåter.

• Hvis pakken din fortsatt er aktiv, kan du koble til Netflix-kontoen på nytt.

• Hvis du avsluttet pakken, kan du logge inn på Netflix-kontoen din og legge til en ny betalingsmåte.

Undersøke uventede belastninger

Prisen er høyere enn forventet

Det kan være noen få grunner til at du ser at du blir belastet mer enn du forventet.

• Avgifter – Avhengig av hvor du bor, kan du bli belastet for avgifter i tillegg til abonnementsprisen.

• Gebyr – I noen land kan kortutsteder belaste et ekstra gebyr for transaksjoner som går på tvers av landegrensene. Noen land kan endre valuta til USD selv om vi belaster i lokal valuta.

• Abonnementsendringer – Hvis du eller noen i husstanden din oppgraderte Netflix-abonnementet, vises den dyrere abonnementsprisen på fakturaen.

Belastet tidligere enn forventet

Hvis faktureringsdatoen er en dag som ikke inntreffer i en gitt måned (som 31.), vil du i stedet bli fakturert den siste dagen i denne måneden.

Hvis det skjer en prisendring eller du oppdaterer abonnementet ditt, kan du bli belastet tidligere enn forventet.

Flere eller uautoriserte belastninger

Netflix-medlemmer belastes én gang i måneden på datoen de registrerte seg.

Hvis du nylig har registrert deg for Netflix, eller som medlem har endret betalingsmåte eller prøvd en avslått betaling på nytt, kan det hende at du ser en reservasjonsforespørsel som vises som en ventende transaksjon på kontoutskriften din. Reservasjoner er ikke belastninger, men de kan påvirke saldoen din helt til banken frigjør pengene i løpet av noen få dager.

• Hvis reservasjonsforespørselen brukte opp den tilgjengelige saldoen på kontoen din, kan vi ikke behandle belastningen for Netflix. Hvis dette skulle skje, må du sette inn midler på kontoen din eller bruke en annen betalingsmåte.

Hvis du ser mange belastninger eller belastninger som du mener er uautoriserte fra Netflix, kan du følge disse trinnene.