Hva er Netflix?

Netflix-strømmetitler på forskjellige enheter

Netflix er en abonnementsbasert strømmetjeneste som gir medlemmene mulighet til å se filmer og serier på en enhet som er tilkoblet Internett.

Avhengig av hvilket abonnement du har, kan du også laste ned filmer og serier til en iOS-, Android- eller Windows 10-enhet og se dette innholdet uten å være koblet til Internett.

Hvis du allerede er medlem og vil lære mer om hvordan du bruker Netflix, kan du gå til Komme i gang med Netflix.

Serier og filmer

Rader med bilder i vinkel som viser forskjellige serier og filmer som strømmes på Netflix

Netflix-innhold varierer etter geografisk region og kan endres over tid. Du kan se et utvalg prisbelønt originalinnhold fra Netflix, serier, filmer, dokumentarer med mer

Jo mer innhold du ser, desto bedre blir Netflix på å gi deg anbefalinger om filmer og serier vi tror du vil like.

Enheter som støttes

Noen enheter som støtter Netflix vist ovenfra og ned

Du kan se Netflix via enhver Internett-tilkoblet enhet som tilbyr Netflix-appen, inkludert smart-TV-er, spillkonsoller, strømmespillere, mottakere, smarttelefoner og nettbrett. Du kan også se Netflix i en nettleser på datamaskinen din. Du kan lese gjennom systemkravene for nettleserkompatibilitet og ta en titt på anbefalt Internett-hastighet for å få best resultat.

Merk:
En liten prosentandel av enheter støttes kanskje ikke av alle abonnementer.