Det er ikke mulig å slå av synstolkning

Hvis du ikke kan slå av synstolkning, skyldes det vanligvis at en innstilling på enheten må endres.

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

Apple TV 2 eller Apple TV 3

1. Velg Innstillinger fra hovedskjermbildet til enheten.

2. Velg Generelt (General).

3. Velg Tilgjengelighet (Accessibility).

4. Velg Videobeskrivelser (Video Descriptions).

5. Velg Videobeskrivelser (Video Descriptions) på nytt for å slå av.

6. Gå tilbake til Netflix-appen og spill av en film eller en serie.

7. Hold Velg(Select)-knappen inne på Apple TV-fjernkontrollen mens en film eller serie spilles av.

8. Forsikre deg om at det valgte lydalternativet ikke inneholder synstolkning.

9. Trykk på Meny (Menu) på Apple TV-fjernkontrollen.

Spill av filmen eller serien i minst 5 minutter for å lagre innstillingen.

Apple TV 4 eller Apple TV 4K

1. Velg Innstillinger fra hovedskjermbildet til enheten.

2. Velg Generelt (General) > Tilgjengelighet (Accessibility) > Synstolkning (Audio Descriptions).

3. Endre innstillingen til Av.

4. Gå tilbake til Netflix-appen og spill av en film eller en serie.

5. Sveip ned på Apple TV-fjernkontrollen mens en film eller serie spilles av.

6. Velg Lyd Lyd-ikon nederst til høyre.

7. Velg et annet alternativ enn Synstolkning, og velg deretter Ferdig.

8. Spill av filmen eller serien i minst 5 minutter for å lagre denne innstillingen på Netflix-profilen din.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Trykk på Innstillinger fra hovedskjermbildet til enheten.

2. Trykk på Tilgjengelighet på venstre side.

3. Trykk på Synstolkning.

4. Forsikre deg om at innstillingen Synstolkning er slått av.

5. Gå tilbake til Netflix-appen og spill av en film eller en serie.

6. Trykk et sted på skjermen til iOS-enheten mens en film eller serie spilles av.

7. Trykk på Lyd og undertekster nederst på skjermen.

8. Under Lyd forsikrer du deg om at det valgte lydalternativet ikke inneholder Synstolkning.

9. Trykk på Ferdig (Done).

10. Spill av filmen eller serien i minst 5 minutter for å lagre innstillingen.