Netflix sier "Du har nedlastinger på for mange forskjellige enheter."

Du kan få feilkodene 10016-23000 eller NQL.23000 med meldingen:

Du har nedlastinger på for mange forskjellige enheter.
Fjern nedlastinger fra en annen enhet, eller gå til netflix.com/changeplan for andre abonnementsvalg.

Denne feilmeldingen på en mobiltelefon eller et nettbrett med Android eller en iPhone eller en iPad betyr at du har nådd det maksimale antallet enheter med nedlastinger som tillates av Netflix-abonnementet ditt. Gå til siden Administrer enheter med nedlastinger for å se den nåværende grensen din.

Du kan prøve ett av disse alternativene og så prøve å laste ned på nytt for å løse problemet:

Fjern alle nedlastingene fra en annen enhet på kontoen din

Du kan bruke enheten som får feilmeldingen til å fjerne alle nedlastingene fra en annen enhet på kontoen din.

Telefon eller nettbrett med Android, iPhone eller iPad

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix mitt netflix-knapp nederst til høyre.

3. Trykk på Meny menyknapp øverst til høyre.

4. Trykk på Konto kontoknapp.

5. Under Innstillinger trykker du på Administrer enheter med nedlastinger.

6. Trykk på Fjern enhet for å slette alle nedlastinger fra en annen enhet.

Netflix-app for Windows

1. Åpne Netflix-appen.

2. Klikk på Meny menyknapp øverst til høyre.

3. Klikk på InnstillingerKontoopplysningerAdministrer enheter med nedlastinger.

4. Klikk på Fjern enhet for å slette alle nedlastinger fra en annen enhet.

Nettleser

1. Gå til siden Administrer enheter med nedlastinger i en nettleser. Du må kanskje logge inn først.

2. Klikk på Fjern enhet for å slette alle nedlastinger fra en annen enhet.

Fjern alle nedlastinger direkte på en enhet

Du kan fjerne alle nedlastinger direkte på en enhet med Netflix-appen.

Telefon eller nettbrett med Android, iPhone eller iPad

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix mitt netflix-knapp nederst til høyre.

3. Trykk på Meny menyknapp øverst til høyre.

4. Trykk på App-innstillinger appinnstillinger-knapp.

5. Under Nedlastinger velger du Slett alle nedlastinger papirkurv-knapp.

6. Trykk på Slett på bekreftelsesskjermbildet.

Netflix-app for Windows

1. Åpne Netflix-appen.

2. Klikk på Meny mer-knapp øverst til høyre.

3. Klikk på Innstillinger.

4. Under Nedlastinger klikker du på Slett alle nedlastinger papirkurv-knapp.

5. Klikk på OK for å bekrefte.

Hvis du stadig må gjøre dette for å løse problemet, bør du kanskje logge ut en nedlastingsenhet fra kontoen din eller endre Netflix-abonnement til et som tillater nedlasting på flere enheter.