De Netflix-app downloaden

Netflix is beschikbaar op veel apparaten. Mogelijk is de Netflix-app vooraf geïnstalleerd of moet je deze downloaden en installeren.

De Netflix-app downloaden op een telefoon of tablet

Installeer Netflix door de link voor je apparaat hieronder te volgen vanaf je smartphone of tablet.

De Netflix-app downloaden op een computer

De Netflix-app is beschikbaar op bepaalde computers. Installeer Netflix door de link voor je computer hieronder te volgen.

Ga naar netflix.com vanuit een ondersteunde webbrowser als je Netflix wilt kijken zonder de app.

De Netflix-app downloaden op een smart-tv, mediaplayer, gameconsole, settopbox of blu-rayspeler

Op de meeste apparaten is de Netflix-app vooraf geïnstalleerd. Je kunt deze dan openen via het hoofdmenu of de Netflix-knop op je afstandsbediening. Als je Netflix niet kunt vinden via het hoofdmenu of de afstandsbediening, bevat je apparaat mogelijk een app store waaruit je de Netflix-app kunt downloaden. Als je de app store niet kunt vinden of Netflix niet ziet, kun je bij de apparaatfabrikant navragen hoe je toegang tot Netflix krijgt.