Hoe meld ik een gestolen apparaat?

Als je apparaat is gestolen, raden we je aan de pagina Recente streaming-activiteit op het apparaat (Recent Device Streaming Activity) te controleren. Hierop zie je de datum en het tijdstip waarop is gestreamd, het land, de staat en het IP-adres vanaf waar de content is gestreamd en het apparaattype dat voor het streamen is gebruikt. De locatie is bij benadering en wordt bepaald door waar het gedetecteerde IP-adres is geregistreerd. Je moet aangemeld blijven op je gestolen apparaat, anders kunnen we je IP-adres en locatiegegevens niet ophalen.

Als iemand jouw Netflix-account gebruikt om content op je gestolen apparaat te streamen, kun je de IP-adressen die je op de pagina Recente streaming-activiteit op het apparaat (Recent Device Streaming Activity) ziet, rechtstreeks doorgeven aan politie en justitie. Zij kunnen deze informatie gebruiken bij hun onderzoek.

Als er aanvullende informatie nodig is voor een onderzoek, is Netflix bereid met politie of justitie samen te werken voor zover dat door de lokale wetgeving is toegestaan. Verzoeken om informatie over een Netflix-account moeten worden ingediend door politie of justitie. Het is mogelijk dat hiervoor een juridische procedure moet worden doorlopen in je rechtsgebied. Neem contact met ons op voor meer informatie.

globe