Aan de slag met Netflix

Welkom bij Netflix. Hieronder vind je nuttige informatie om je op weg te helpen. Als een onderwerp ontbreekt, kun je dit proberen te vinden in ons Helpcentrum. Ga naar Wat is Netflix? als je je nog niet hebt geregistreerd en meer wilt weten.

Inloggen

Nadat je de Netflix-app of -website hebt geopend, klik je op Inloggen om naar je account te gaan. Je kunt dan direct series en films kijken. Je kunt inloggen vanaf een of meer apparaten die compatibel met Netflix zijn. Raadpleeg de stappen voor probleemoplossing in Ik kan niet inloggen bij Netflix als er problemen optreden. Als je de Netflix-app niet hebt, ga je naar Hoe download ik de Netflix-app?.

Profielen maken

Je kunt profielen maken voor leden in je huishouden zodat ze hun eigen gepersonaliseerde beleving op Netflix hebben. Je account kan maximaal vijf individuele profielen bevatten en je kunt voor elk profiel een niveau voor leeftijdsclassificatie instellen. Elk profiel heeft eigen aanbevelingen op basis van de beoordelingen en smaken voor dat profiel.

Series en films zoeken

Zoek titels waarin je geïnteresseerd bent of blader door suggesties van Netflix om je volgende titel te vinden. Netflix geeft aanbevelingen naar aanleiding van titels die je kijkt en beoordeelt. Je kunt ook ondertiteling, captions of alternatieve audio inschakelen voor veel titels of door titels met ondertiteling of audio in je voorkeurstaal bladeren.

Je account beheren

Je kunt je accountgegevens op elk gewenst moment bijwerken en je e-mailadres, telefoonnummer of je abonnement wijzigen door in het Netflix-menu de optie Account te selecteren. Met Profiel en ouderlijk toezicht kun je ook bedieningselementen voor content aanpassen, zoals de afspeelkwaliteit, taal en ondertitelling. In de onderstaande artikelen kun je lezen hoe je je account beheert.

Lidmaatschap en facturering

Abonnementsgegevens

Instellingen

Mijn profiel

Kijken op verschillende apparaten

Als je meer dan een apparaat hebt waarmee je Netflix kunt kijken, kun je op elk moment van apparaat wisselen. Je abonnement bepaalt op hoeveel schermen je tegelijkertijd kunt kijken, maar je kunt zoveel apparaten aan je account koppelen als je wilt. Als je wilt kijken op een nieuw of ander apparaat, log dan op dat apparaat in bij Netflix. Je kunt meer informatie zoeken over Netflix-compatibele apparaten of ons artikel over het downloaden van de Netflix-app raadplegen voor hulp bij het instellen van een nieuw apparaat.

Onderweg kijken

Je hebt in meer dan 190 landen wereldwijd toegang tot Netflix. Als je weet dat je offline zult zijn, kun je series en films op Netflix downloaden. Wil je kijken vanaf een andere breedtegraad of tijdzone? Lees dan wat je kunt verwachten als je reist of verhuist.