Hoe werk ik de Netflix-app bij op mijn Amazon Kindle Fire of Fire-tablet?

Volg de onderstaande stappen als je de Netflix-app op je Amazon-tablet wilt bijwerken.

Fire-tablet

1. Selecteer in het Fire-startscherm de optie Apps.

2. Selecteer Store.

3. Tik linksboven in het Store-scherm op het menupictogram.

4. Selecteer App-updates (App Updates).

5. Tik op de knop Bijwerken (Update) naast de Netflix-app.

Opmerking:
Als je geen optie ziet om Netflix bij te werken, gebruik je al de meest recente versie van de app.

Kindle Fire-tablet

1. Selecteer in het startscherm van de Kindle Fire de optie Apps.

2. Selecteer Store.

3. Tik linksboven in het Store-scherm op het menupictogram.

4. Selecteer App-updates (App Updates).

5. Tik op de knop Bijwerken (Update) naast de Netflix-app.

Opmerking:
Als je geen optie ziet om Netflix bij te werken, gebruik je al de meest recente versie van de app.