'Mijn lijst' gebruiken

Je kunt een kijklijst van series en films maken door ze aan Mijn lijst toe te voegen. Op sommige oudere apparaten wordt Mijn Lijst Wachtlijst genoemd.

Toevoegen aan Mijn lijst

• Netflix-website: beweeg de cursor boven een titel en selecteer het pictogram 'plus'.

• Mobiel apparaat: selecteer een titel, selecteer Afleveringen en info en selecteer het pictogram 'plus'.

• Tv: selecteer een titel en selecteer vervolgens Toevoegen aan Mijn lijst.

Opmerking:
Gebruik de Netflix-website voor Wachtlijst.

Uit Mijn lijst verwijderen

• Netflix-website: ga naar Mijn lijst en selecteer een titel. Selecteer vervolgens het selectievakje.

• Mobiel apparaat: tik op het pictogram Profiel of Meer , ga naar Mijn lijst, selecteer een titel en tik op het selectievakje.

• Tv: selecteer een titel en selecteer Verwijderen uit Mijn lijst.

Opmerking:
Gebruik de Netflix-website voor Wachtlijst.

Je lijst bekijken

• Netflix-website: klik op Mijn lijst bovenaan de pagina.

• Mobiel apparaat: tik op het pictogram Profiel of Meer en selecteer Mijn lijst.

• Tv: druk op de pijl-links om het app-menu te openen en selecteer Mijn lijst.

• Op het startscherm: : scrol omlaag naar de rij Mijn lijst.

Over Mijn lijst

• Mijn lijst wordt automatisch gerangschikt om de meest relevante titels hoog op de lijst te zetten. Enkele overwegingen:

• Als je de titel onlangs hebt toegevoegd aan Mijn lijst.

• Als een nieuw seizoen van een serie beschikbaar is in Mijn lijst.

• Als een titel binnenkort verloopt en niet langer beschikbaar is.

Opmerking:
    Handmatig bestellen is niet mogelijk.
  • Je kunt maximaal 2000 series en films toevoegen in een profiel.

• Titels blijven in Mijn lijst tot je ze verwijdert, of als:

• De titel niet langer beschikbaar is op Netflix.

• Je naar een regio reist waar een titel niet beschikbaar is. Als je terugkeert of als de titel beschikbaar wordt in je huidige regio, wordt hij weer weergegeven in Mijn lijst.