Hoe werkt de sectie Mijn lijst van Netflix?

Terwijl je bladert door onze catalogus, kun je met Mijn lijst (My List) een aangepaste rij met series en films maken die je wilt bekijken. Nadat je verschillende titels hebt toegevoegd aan Mijn lijst (My List), worden deze gesorteerd en zie je als eerste de titels die je hoogstwaarschijnlijk meteen wilt kijken. Elk profiel heeft een eigen lijst voor een persoonlijke kijkervaring. Lees verder voor antwoorden op enkele van de meestgestelde vragen over Mijn lijst (My list).

Waar vind ik Mijn lijst?

Mijn lijst (My List) is beschikbaar op de Netflix-website en alle Netflix-compatibele apparaten. Op sommige oudere apparaten wordt Mijn lijst (My List) mogelijk Wachtlijst (Instant Queue) genoemd, maar beide werken precies hetzelfde. Als je Mijn lijst (My List) wilt weergeven, ga je naar Netflix.com/MyList of meld je je aan bij Netflix op je apparaat en scrol je naar de regel Mijn lijst (My List).

In het kindvriendelijke gedeelte van Netflix is de functie Mijn lijst (My List) niet beschikbaar. Als je toegang wilt tot Mijn lijst (My List) kun je op elk moment teruggaan naar het standaardgedeelte van Netflix.

Nog steeds problemen met het vinden van Mijn lijst (My List)? Ga naar Mijn lijst (My List) ontbreekt op mijn iPhone, iPad of iPod touch.

Hoe voeg ik series en films toe aan Mijn lijst (My List)?

Volg de onderstaande stappen als je een titel wilt toevoegen aan Mijn lijst (My List).

• Ga naar de website en houd de cursor boven een serie of film en selecteer de optie + of selecteer een serie of film en vervolgens + Mijn lijst (+ My List).

• Op je Netflix-compatibele apparaat: selecteer een serie of film en selecteer vervolgens Toevoegen aan Mijn lijst (Add to My List) of + Mijn lijst (+ My List).

• Als je een wachtlijst hebt: gebruik de Netflix-website om titels toe te voegen.

Mijn lijst (My List) bevat maximaal 500 titels. Als je problemen hebt met het toevoegen van titels aan Mijn lijst (My List), controleer je of je nog onder deze limiet zit.

Hoe verwijder ik series en films uit Mijn lijst (My List)?

Volg de onderstaande stappen als je een serie of film wilt verwijderen uit Mijn lijst (My List).

• Op de website: schakel het pictogram met het selectievakje in wanneer je de details van een serie of film bekijkt.

• Op je Netflix-compatibele apparaat: selecteer een serie of film en selecteer vervolgens Verwijderen uit Mijn lijst (Remove from My List).

• Als je een wachtlijst hebt: gebruik de Netflix-website om titels te verwijderen.

Hoe kan ik Mijn lijst (My List) helemaal op één pagina weergeven?

Je kunt alle titels in Mijn lijst (My List) die je hebt toegevoegd zien in de sectie Mijn lijst (My List) van de Netflix-website.

Op de meeste nieuwere Netflix-compatibele apparaten bevat Mijn lijst (My List) alle series en films die je hieraan hebt toegevoegd.

Hoe bepaalt Netflix de volgorde van Mijn lijst?

We sorteren de series en films in Mijn lijst (My List) op titels die je het meest waarschijnlijk zult bekijken. Hier zijn enkele redenen waarom we titels hoog in Mijn lijst (My List) zetten:

• Je hebt de titel onlangs toegevoegd aan Mijn lijst (My List).

• Er is onlangs een nieuw seizoen van een serie in Mijn lijst (My List) beschikbaar gekomen.

• Een van je vrienden heeft onlangs een titel gekeken die voorkomt in jouw Mijn lijst (My List) (alleen gebruikt als je Netflix-account is gekoppeld aan Facebook).

• Mijn lijst (My List) bevat een titel die binnenkort verloopt en niet langer beschikbaar is.

Op de website geven we soms onder de foto van de serie of film aan waarom we een titel hoger op Mijn Lijst (My List) hebben geplaatst.

Als je je in de VS bevindt, kun je ook handmatig de volgorde van series en films wijzigen via Mijn lijst (My List) op de pagina Mijn account (Your Account). Ga hiervoor naar Mijn account (Your Account), selecteer Volgorde instellen in Mijn lijst (Order in My List) en selecteer vervolgens Handmatig volgorde instellen (Manual Ordering).

Ik gebruik Mijn lijst (My List) liever niet. Hoe schakel ik deze uit?

Als je Mijn lijst (My List) nooit gebruikt of zelden titels uit deze rij kijkt, wordt deze steeds lager op het scherm weergegeven wanneer je door onze series en films bladert. Op nieuwe apparaten wordt Mijn lijst (My List) niet weergegeven als niets hieraan wordt toegevoegd.

Ik zie niet alle titels in Mijn lijst (My List). Wat is er aan de hand?

Als je op reis bent:

Mijn lijst (My List) wordt weliswaar wereldwijd ondersteund, maar bevat alleen series en films die beschikbaar zijn in de regio waar je je op dat moment bevindt. Alles wat je toevoegt aan Mijn lijst (My List), wordt opgeslagen. Wanneer je dus weer thuis bent of wanneer de titels beschikbaar komen in je huidige regio, verschijnen deze automatisch weer in Mijn lijst (My List).

Als je niet op reis bent en je je in de VS bevindt:

Als titels in je lijst ontbreken, kan dit worden veroorzaakt door de functie Handmatig volgorde instellen (Manual ordering) die alleen in de VS beschikbaar is. Volg de onderstaande stappen om handmatig volgorde instellen uit te schakelen.

1. Ga naar de pagina Account.

2. Selecteer in het gedeelte Mijn profiel (My Profile) de optie Volgorde instellen in Mijn lijst (Order in My List).

3. Selecteer Netflix stelt voor (Netflix Suggests).

4. Klik op Opslaan (Save).

5. Navigeer terug naar de pagina Mijn lijst (My List) en zoek opnieuw naar je titels.

globe