'Mijn lijst' gebruiken

Je kunt een kijklijst van series en films maken door ze aan Mijn lijst toe te voegen. Op compatibele mobiele apparaten kun ook games toevoegen aan Mijn lijst.

Toevoegen aan Mijn lijst
Uit Mijn lijst verwijderen
Mijn lijst weergeven
Over Mijn lijst

Tv of streamingapparaat

1. Selecteer een serie of film.

2. Ga omlaag naar Toevoegen aan Mijn lijst en selecteer deze optie.

Android-telefoon, Android-tablet, iPhone of iPad

Tik op een serie, film of game en tik op het pictogram Mijn lijst .

Webbrowser

Houd je cursor boven een serie of film en klik op het pictogram Toevoegen aan Mijn lijst .

Tv of streamingapparaat

1. Ga vanuit het startscherm naar links om het menu te openen.

2. Selecteer Mijn lijst en selecteer een serie of film.

3. Ga omlaag naar Verwijderen uit Mijn lijst en selecteer deze optie.

Android-telefoon, Android-tablet, iPhone of iPad

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix pictogram mijn netflix.

3. Tik op Mijn lijst en tik op Series en films of Games.

4. Tik rechtsboven op Bewerken en tik op Verwijderen naast een titel.

Webbrowser

1. Klik bovenaan het scherm op Mijn lijst.

2. Houd je cursor boven een serie of film en klik op het pictogram Verwijderen uit Mijn lijst .

Tv of streamingapparaat

1. Ga vanuit het startscherm naar links om het menu te openen.

2. Ga omlaag naar Mijn lijst en selecteer deze optie.

Android-telefoon, Android-tablet, iPhone of iPad

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix pictogram mijn netflix.

3. Tik op Mijn lijst en tik op Series en films of Games.

Webbrowser

Klik bovenaan het scherm op Mijn lijst.

Je kunt maximaal 2000 series en films toevoegen aan Mijn lijst in je Netflix-profiel.

Titels in Mijn lijst worden in volgorde weergegeven en beginnen met de titels die het meest relevant voor je zijn. Titels worden in de volgende gevallen als relevant voor je beschouwd:

• Je hebt ze onlangs toegevoegd aan Mijn lijst.

• Er is een nieuw seizoen beschikbaar voor een serie in Mijn lijst.

• Een titel in Mijn lijst verdwijnt binnenkort van Netflix.

Titels in Mijn lijst worden in de volgende gevallen niet weergegeven:

• Ze verdwijnen van Netflix en zijn niet meer beschikbaar.

• Je verwijdert ze.

• Je reist naar een regio waar een titel niet beschikbaar is op Netflix.

Opmerking:
    De titel wordt opnieuw weergegeven in Mijn lijst wanneer je terugkeert of als de titel beschikbaar komt in je huidige regio.

Op een Android-telefoon, Android-tablet, iPhone of iPad:

• Filter titels op Series, Films, Nog niet gestart of Gestart.

• Wijzig de volgorde van titels in Mijn lijst op basis van Suggestie (of Topmatches), Datum toegevoegd aan lijst, A - Z of Releasedatum.

Opmerking:
    De volgorde van games in Mijn lijst kan niet worden gewijzigd.