Interactieve keuzes van Netflix werken niet

Als je geen keuzes kunt selecteren in een interactieve serie of film, moet je mogelijk de animatie-instellingen op je apparaat wijzigen. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

Animaties inschakelen

1. Ga vanaf het startscherm van het apparaat naar Instellingen.

2. Tik op Toegankelijkheid.

• Als je Toegankelijkheid niet ziet, moet je mogelijk eerst op Apparaat tikken.

3. Zorg ervoor dat Animaties verwijderen is uitgeschakeld.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Animatie-instellingen wijzigen

Met deze stappen kun je ontwikkelaarsopties inschakelen en wijzigen op je Android. Daardoor kunnen er problemen op je apparaat optreden als je dit verkeerd doet. De klantenservice van Netflix kan je niet helpen met deze stap. Vraag de apparaatfabrikant om hulp als je het geen prettig idee vindt om deze instellingen zelf te wijzigen.

Controleren of ontwikkelaarsopties zijn ingeschakeld

1. Ga vanaf het startscherm van je apparaat naar Instellingen.

2. Selecteer Systeem > Geavanceerd.

3. Ga naar Ontwikkelaarsopties.

Als Ontwikkelaarsopties wordt weergegeven, ga dan naar Standaardinstellingen voor animaties herstellen.

Als Ontwikkelaarsopties niet wordt weergegeven, ga dan naar Ontwikkelaarsopties inschakelen.

Ontwikkelaarsopties inschakelen

1. Selecteer Info telefoon of Info apparaat.

2. Scrol naar Buildnummer.

• Als je Buildnummer niet kunt vinden, wordt de optie mogelijk weergegeven onder Softwaregegevens.

3. Tik zeven keer op Buildnummer.

• Mogelijk wordt je gevraagd om het vergrendelingspatroon, de pincode of het wachtwoord van je apparaat op te geven.

Nadat je het pop-upbericht 'De ontwikkelstand is ingeschakeld' hebt ontvangen, ga je naar de volgende stap hieronder.

Standaardinstellingen voor animaties herstellen

1. Ga vanaf het startscherm van je apparaat naar Instellingen.

2. Selecteer Systeem > Geavanceerd.

3. Selecteer Ontwikkelaarsopties.

4. Scrol omlaag naar het gedeelte Tekenen en selecteer Duur van animatieschaal.

5. Selecteer Standaard of Animatieschaal 1x.

6. Probeer Netflix opnieuw.