Gratis series en films kijken op Netflix

Je kunt bepaalde Netflix Original-series en -films gratis kijken op een computer of Android-apparaat (iOS-browsers worden niet ondersteund). Je hoeft dan geen Netflix-account te maken.

Ga naar netflix.com/watch-free om een kijkje te nemen in het entertainment dat je van ons kunt verwachten door de eerste afleveringen van enkele van onze populairste series te kijken.

Kijk meer bekroonde Netflix Originals, documentaires, series en films door een abonnement te kiezen dat bij jou past. Je kunt altijd weer opzeggen. Lees hoe je je kunt registreren voor een Netflix-account.