Je accountpincode beheren

Als je al een pincode hebt ingesteld voor je account, kun je profielen afzonderlijk vergrendelen. Ook kun je het kijken voor het hele account beperken door één pincode in te stellen.

Afzonderlijke profielen vergrendelen met unieke pincodes

Als je afzonderlijke profielen wilt vergrendelen in je account, heb je de nieuwste versie van ouderlijk toezicht nodig.

Eén pincode blijven gebruiken

Als je één pincode voor ouderlijk toezicht in je account gebruikt om bepaalde leeftijdsclassificaties of titels te beperken, kun je het toezicht voortaan per profiel instellen en aanpassen. Ga naar de pagina Account als je wilt weten hoe.

Als je één pincode wilt blijven gebruiken,

• Je wordt gevraagd deze pincode op te geven op basis van je huidige leeftijdscategorie voor ouderlijk toezicht.

• Je bestaande leeftijdsclassificatie en titelbeperkingen gelden voor je account.

Opmerking:
Je kunt beperkte leeftijdsclassificaties niet bewerken zonder de nieuwste versie van beheer op profielniveau.

Als je je instellingen wijzigt naar beheer op profielniveau, wordt je bestaande pincode verwijderd uit je account.

Opmerking:
Je moet het apparaat mogelijk verversen voordat de bijgewerkte instellingen worden doorgevoerd. Dit doe je als volgt:
– Schakel over naar een ander profiel en schakel weer terug.
– Of log uit op je apparaat en log daarna weer in.