Kan geen serie of film downloaden

Sommige series en films kun je niet downloaden, dus niet alle titels hebben een downloadpictogram .

Als je het downloadpictogram voor geen enkele serie of film ziet staan, is er mogelijk een probleem met je apparaat of wordt deze functie niet ondersteund op je apparaat. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

De Netflix-app opnieuw installeren

Opmerking:
Als je de Netflix-app verwijdert, worden alle gedownloade series en films op het apparaat ook verwijderd.
Opmerking:
Mogelijk heb je je Apple ID en het bijbehorende wachtwoord nodig om de app opnieuw te installeren.
  1. Houd je vinger op het startscherm totdat alle pictogrammen beginnen te wiebelen.

• In oudere iOS-versies houd je je vinger op het Netflix-pictogram tot het begint te wiebelen.

2. Tik in de linkerbovenhoek van het Netflix-pictogram op - of X en vervolgens op Verwijder app. Nadat de app is verwijderd, swipe je omhoog vanaf de onderkant van het scherm of druk je op Gereed of op de thuisknop om het wiebelen te stoppen.

3. Open de App Store en zoek op Netflix.

4. Selecteer de gratis Netflix-app van Netflix, Inc.

5. Tik op het cloudpictogram om de app te installeren.

6. Probeer Netflix na installatie opnieuw.

Verdere stappen

Als je nog steeds geen series of films kunt downloaden na de update van de Netflix-app of als je al de nieuwste versie van de Netflix-app hebt geïnstalleerd, is downloaden mogelijk niet beschikbaar op jouw apparaat.