Titels verwijderen uit de rij Verderkijken

Je kunt series en films verwijderen uit de rij Verderkijken wanneer je kijkt op:

• Computers

• Tv's

• Android-apparaten met de nieuwste versie van de Netflix-app

• iPhone, iPad en iPod touch

Computers

1. Houd de cursor boven een titel in de rij Verderkijken.

2. Selecteer Verwijderen uit rij.

Tv's

1. Ga naar de detailpagina van een serie of film in de rij Verderkijken.

2. Selecteer Verwijderen uit Verderkijken in het menu.

Mobiele apparaten

1. Tik op Menu voor een titel in de rij Verderkijken.

2. Selecteer Verwijderen uit rij.

Opmerking:
Je kunt alleen titels verwijderen uit de rij Verderkijken in de nieuwste versie van de Netflix-app. Voor oudere app-versies zonder deze functie kan je titels verwijderen uit je Kijkactiviteit waardoor ze ook verwijderd worden uit Verderkijken.