Wanneer brengt Netflix nieuwe series en films uit?

Netflix Original-series en -films worden doorgaans wereldwijd gereleased vanaf 00:00 Pacific Time.

• Deze titels kun je herkennen aan de rode N op de boxillustratie. Je kunt ook zoeken op 'Netflix' om ze allemaal te bekijken of naar netflix.com/originals gaan.

Een aantal Netflix-titels zijn in het ene land een Original en in het andere land niet. In dat geval volgt de titel doorgaans deze planning:

• Titel is een Original in jouw land (heeft een rode 'N' in het titel-artwork): beschikbaar om 12:00 uur Pacific Time.

• Tite is geen Original in jouw land: beschikbaar om 12:00 uur plaatselijke tijd

Opmerking:
    Dit kan variëren voor wekelijkse afleveringen of die de oorspronkelijke uitzending volgen.

Mogelijk moet je je browser vernieuwen, de Netflix-app opnieuw laden, of je apparaat opnieuw opstarten en Netflix opnieuw starten om een titel te kijken die net is uitgekomen.

We hebben geen vast schema maar voegen altijd nieuwe titels voor onze leden toe.

Raadpleeg Kan een serie of film niet vinden als je een titel die beschikbaar moet zijn niet kunt vinden.