Netflix-fout C7361-1253

Als de foutcode C7361-1253 optreedt op je Google Chromebook of Chromebox, komt dit meestal door een probleem met de content die je wilt kijken. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Controleren of andere series of films werken

Sla deze stappen over als hetzelfde probleem ook bij andere series en films optreedt.

Als andere series en films normaal worden afgespeeld, kun je bij ons terecht met het probleem.

1. Ga via je webbrowser naar Kijkactiviteit in je account.

2. Zoek de serie of film met het probleem in de lijst en klik op Een probleem melden.

3. Volg de instructies en klik op Probleem melden.

Onze contentteams gaan hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt ondertussen gewoon andere series en films blijven kijken. Ga naar Problemen met een titel melden voor meer informatie.

Je computer afsluiten

3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

Gebruik je Bluetooth?

Als je een Bluetooth-luidspreker of -headset gebruikt:

1. Koppel dit apparaat los van je apparaat.

2. Probeer Netflix opnieuw.