De taal op Netflix wijzigen

Je kunt de taal van de tekst op Netflix en de taal van audio en ondertiteling wijzigen.

De weergavetaal van Netflix wijzigen

Tv of streamingapparaat

1. Open de Netflix-app en ga naar het profielselectiescherm.

2. Ga naar het profiel dat je wilt bewerken, en selecteer het pictogram Bewerken .

3. Selecteer Taal .

4. Kies een taal. De nieuwe taal wordt automatisch opgeslagen.

5. Selecteer Gereed.

Android-telefoon of -tablet, iPhone of iPad

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op Profielen beheren .

5. Selecteer het profiel dat je wilt bewerken.

6. Tik op Weergavetaal .

7. Selecteer een taal. De nieuwe taal wordt automatisch opgeslagen.

Webbrowser

1. Ga in een webbrowser naar de pagina Account.

2. Selecteer een profiel in het gedeelte Profiel en ouderlijk toezicht.

• Selecteer voor sommige accounts de optie Profielen en kies een profiel.

3. Selecteer Talen.

4. Kies een weergavetaal.

5. Selecteer Opslaan.

• Als je de taalwijziging niet op het apparaat ziet, moet je mogelijk uit- en weer inloggen.

Taal voor audio en ondertiteling wijzigen

Tv of streamingapparaat

1. Open de Netflix-app en speel een serie of film af.

2. Pauzeer Netflix en selecteer de spelerknoppen onderaan het scherm.

3. Selecteer Anders.

4. Kies de gewenste talen voor audio en ondertiteling. Je keuzes worden automatisch opgeslagen.

Android-telefoon of -tablet, iPhone of iPad

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op Profielen beheren .

5. Selecteer het profiel dat je wilt bewerken.

6. Tik op Audio en ondertiteling .

7. Selecteer voorkeurstalen uit Audio en ondertiteling. De nieuwe talen worden automatisch opgeslagen.

Webbrowser

1. Ga in een webbrowser naar de pagina Account.

2. Selecteer een profiel in het gedeelte Profiel en ouderlijk toezicht.

• Selecteer voor sommige accounts de optie Profielen en kies een profiel.

3. Selecteer Talen.

4. Selecteer voorkeurstalen uit Talen voor series en films.

5. Klik op Opslaan.

Opmerking:
Netflix geeft op de meeste tv's en hierop aangesloten apparaten vijf tot zeven relevante talen weer op basis van je locatie- en taalinstellingen. Voor Android-telefoons en -tablets, iPhone, iPad en webbrowsers zie je alle beschikbare talen voor een titel. Voor sommige titels zijn niet alle talen beschikbaar.