Hoe verwijder ik Netflix van mijn Nintendo Wii U?

Volg de onderstaande stappen als je het Netflix-kanaal wilt verwijderen van je Nintendo Wii U.

Opmerking:
Nadat je de onderstaande stappen hebt voltooid, kun je het tabblad Instellen en het artikel Netflix downloaden op je Nintendo Wii U gebruiken om de app opnieuw te installeren en Netflix te blijven kijken.
  1. Selecteer vanaf je Wii U Gamepad de optie Systeeminstellingen (System Settings).

2. Scrol naar rechts en selecteer Gegevensbeheer (Data Management).

3. Selecteer onder Gegevensbeheer (Data Management) de optie Gegevens kopiëren/verplaatsen/verwijderen (Copy/Move/Delete Data).

4. Selecteer Systeemgeheugen (System Memory).

5. Selecteer Netflix.

6. Selecteer Netflix opnieuw en selecteer Verwijderen (Delete).