Apparaten met Netflix-ondersteuning | Netflix kijken op je tv, telefoon of computer

Je kunt Netflix kijken op elke ondersteunde smart-tv, telefoon, tablet, streamingplayer of gameconsole die is verbonden met internet en waarop de Netflix-app is geïnstalleerd of op netflix.com via een computer.

Tv's en streamingapparaten

Op veel tv's, streamingapparaten en mediaplayers is de Netflix-app al geïnstalleerd. Gebruik de onderstaande links als je wilt weten hoe je de Netflix-app downloadt op je apparaat.

Opmerking:
Netflix is mogelijk niet meer beschikbaar op sommige tv's en streamingapparaten die voor 2014 zijn gemaakt.

Zie je je apparaat niet? Zoek naar de naam of fabrikant van je apparaat in ons Helpcentrum voor meer informatie. Neem contact met ons op of met het bedrijf dat je apparaat heeft gemaakt voor meer informatie over apparaatondersteuning.

Mobiele telefoons en tablets

Je kunt Netflix kijken op elke ondersteunde mobiele telefoon of tablet. Gebruik de onderstaande links voor specifieke vereisten en lees hoe je de Netflix-app downloadt op je apparaat.

Computers

Je kunt Netflix kijken op Mac-, Windows- of Chromebook-computers. Ga naar netflix.com vanuit een ondersteunde webbrowser of download de Netflix-app voor Windows.

Opmerking:
Zorg dat je computer en browser voldoen aan deze systeemvereisten als je niet aan de slag kunt.

Settopboxen

Bij veel providers van internet-, kabel- en betaaltelevisie is de Netflix-app al op hun apparaten geïnstalleerd. Zoek eerst de naam van je provider in ons Helpcentrum om te controleren of Netflix beschikbaar is op je apparaat. Neem contact met ons op of met het bedrijf dat je apparaat heeft geleverd voor meer informatie over apparaatondersteuning.

Videogameconsoles

Je kunt Netflix kijken op deze populaire videogameconsoles. Gebruik de onderstaande links en lees hoe je de Netflix-app downloadt op je gameconsole.