Hoe installeer ik Silverlight op mijn Mac?

Silverlight is de browserinvoegtoepassing waarmee je series en films op je computer kunt kijken. Volg de onderstaande stappen om Silverlight op je Mac-computer te installeren.

1. Open Netflix en klik op een titel die je wilt afspelen.

2. Als het dialoogvenster Silverlight wordt geopend, selecteer je Nu installeren (Install Now).

3. Open de pagina Downloads en dubbelklik op Silverlight.dmg.

• In Safari bevindt de pagina Downloads zich rechtsboven in de browser.

• In Firefox is de pagina Downloads een apart venster in het dock.

• In Chrome vind je de pagina Downloads onder de vervolgkeuzelijst onder Venster linksboven in je browser.

4. Klik met de rechtermuisknop of houd Control op het toetsenbord ingedrukt en selecteer Silverlight.pkg.

5. Selecteer Openen (Open) in het pop-upmenu.

6. Selecteer Openen (Open) wanneer je wordt gevraagd: Silverlight.pkg komt niet uit de Mac App Store. Weet u zeker dat u dit wilt openen? Als u Silverlight.pkg opent, kan dit bestand altijd worden uitgevoerd op deze Mac.

7. Volg de instructies om de installatie te voltooien.

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, maar nog steeds wordt gevraagd om Silverlight te installeren, lees dan Mij wordt steeds gevraagd om Silverlight te installeren.