Hoe installeer ik Silverlight op mijn Windows-pc?

Silverlight is de browserinvoegtoepassing waarmee je films en tv-series op de computer kunt kijken. Kies je voorkeursbrowser in de onderstaande lijst en volg de stappen om Silverlight op een Windows-computer te installeren.

Internet Explorer

1. Selecteer een titel die je wilt afspelen.
  2. Klik op Nu installeren (Install Now).
  3. Klik op Bestand opslaan (Save File).
    • Zoek Silverlight.exe in de map Downloads door op Ctrl+J te drukken als je het bestand niet kunt vinden.
  4. Klik op Uitvoeren (Run) wanneer dit wordt gevraagd in het venster Bestand downloaden - Beveiligingswaarschuwing (File Download - Security Warning).
  5. Klik op Uitvoeren (Run) wanneer dit wordt gevraagd in het venster Internet Explorer - Beveiligingswaarschuwing (Internet Explorer - Security Warning).
  6. Klik op Nu installeren (Install Now).
  7. Klik op Sluiten (Close).
  8. Sluit de browser en open deze opnieuw.

Firefox

1. Selecteer een titel die je wilt afspelen.
  2. Klik op Nu installeren (Install Now).
  3. Klik op Bestand opslaan (Save File).
  4. Dubbelklik (of dubbeltik op apparaten met een touchscreen) in het venster Downloads van Firefox op Silverlight.exe.
    • Zoek Silverlight.exe in de map Downloads door op Ctrl+J te drukken als je het bestand niet kunt vinden.

• Klik op OK als dit wordt gevraagd in het venster Uitvoerbaar bestand openen? (Open Executable File?).
    • Klik op Uitvoeren (Run) wanneer dit wordt gevraagd in het venster Bestand openen - Beveiligingswaarschuwing (Open File - Security Warning).
  5. Klik op Nu installeren (Install Now).
  6. Klik op Sluiten (Close).
  7. Sluit de browser en open deze opnieuw.

Chrome

1. Selecteer een titel die je wilt afspelen.
  2. Klik op Nu installeren (Install Now).
  3. Klik onder in de browser op de balk Downloads op Silverlight.exe.
    • Zoek Silverlight.exe in de map Downloads door op Ctrl+J te drukken als je het bestand niet kunt vinden.
  4. Klik op Uitvoeren (Run) wanneer dit wordt gevraagd in het venster Bestand openen - Beveiligingswaarschuwing (Open File - Security Warning).
  5. Klik op Nu installeren (Install Now).
  6. Klik op Sluiten (Close).
  7. Sluit de browser en open deze opnieuw.

Raadpleeg het Microsoft-artikel voor hulp bij de installatie van Silverlight als er problemen optreden tijdens de installatie van Silverlight.

Wachttijd: minder dan 1 minuut