Volgens Netflix is mijn systeem niet compatibel.

Controleer of het systeem voldoet aan de systeemvereisten voor HTML5 Player en Silverlight als er een fout met de systeemcompatibiliteit optreedt op je computer.

Als je zeker weet dat je systeem compatibel is, volg dan de onderstaande stappen voor je computer om het probleem op te lossen.

Stappen voor Windows
Stappen voor Mac

Problemen met je browser oplossen

1. Wis cookies in de browser
    De browser verwijst mogelijk naar een verouderde of beschadigde instelling in het cookiebestand.

1. Ga naar netflix.com/clearcookies om het Netflix-cookie te wissen. Je wordt nu afgemeld bij Netflix.com en je gaat naar het Netflix-startscherm.

2. Selecteer Aanmelden (Sign In) om je weer aan te melden en de serie of film weer af te spelen.

2. Start de browser opnieuw
    Soms kun je dit probleem verhelpen door de browser opnieuw op te starten.

• Sluit de browser af, start deze opnieuw en speel je serie of film opnieuw af.

3. Probeer een andere browser
    We raden je aan je browser bij te werken naar een versie die HTML5 ondersteunt, zodat je zeker weet dat je computer is geoptimaliseerd voor onze webplayer. Download de nieuwste versie van Google Chrome, Mozilla Firefox of Opera en probeer Netflix opnieuw. Onze webplayer werkt het beste met:

• Google Chrome in Windows 7 of hoger.

• Mozilla Firefox op Windows Vista of hoger.

• Opera op Windows Vista Service Pack 2 of hoger.

Stream je via een mobiel of satellietnetwerk?

Je service biedt mogelijk geen ondersteuning voor streaming of voldoet niet aan de minimumvereisten voor streaming als je via een mobiele of satellietverbinding streamt. Neem contact op met je internetprovider voor meer hulp.

Heb je beveiligingssoftware geïnstalleerd?

Antivirus- en firewallsoftware zijn belangrijke tools om je computer veilig te houden. Ze kunnen soms echter onbedoeld de werking van Netflix belemmeren. Je kunt deze problemen oplossen door de beveiligingssoftware bij te werken of tijdelijk uit te schakelen.

Belangrijke informatie: Deze stappen zijn bedoeld voor ervaren computergebruikers. Als je de beveiligingssoftware verkeerd configureert, kunnen er ernstige problemen optreden. De klantenservice van Netflix kan helpen bij de uitvoering van deze stappen. Als je liever niet zelf de beveiligingssoftware bijwerkt, configureert of uitschakelt, kun je contact opnemen met de fabrikant van de beveiligingssoftware voor hulp. Deze kan helpen bij het veilig configureren van de software om te voorkomen Netflix wordt belemmerd.
  • Installeer beschikbare updates voor de beveiligingssoftware. De softwarefabrikant heeft mogelijk al problemen opgelost zodat het product Netflix niet langer belemmert.

• Schakel de beveiligingssoftware tijdelijk uit en probeer Netflix opnieuw.

• Als het probleem zich niet voordoet wanneer de beveiligingssoftware is uitgeschakeld, kan dit betekenen dat de software verouderd is of onbedoeld Netflix belemmert. Activeer de beveiligingssoftware opnieuw en neem contact op met de fabrikant om het probleem op te lossen.

Problemen met je browser oplossen

1. Wis cookies in de browser
    De browser verwijst mogelijk naar een verouderde of beschadigde instelling in het cookiebestand.

1. Ga naar netflix.com/clearcookies om het Netflix-cookie te wissen. Je wordt nu afgemeld bij Netflix.com en je gaat naar het Netflix-startscherm.

2. Selecteer Aanmelden (Sign In) om je weer aan te melden en de serie of film weer af te spelen.

2. Start de browser opnieuw
    Soms kun je dit probleem verhelpen door de browser opnieuw op te starten.

• Sluit de browser af, start deze opnieuw en speel je serie of film opnieuw af.

3. Probeer een andere browser
    We raden je aan je browser bij te werken naar een versie die HTML5 ondersteunt, zodat je zeker weet dat je computer is geoptimaliseerd voor onze webplayer. Download de nieuwste versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera of Safari en probeer Netflix opnieuw. Onze webplayer werkt het beste met:

• Google Chrome op Mac OS X 10.9 of hoger (Snow Leopard).

• Mozilla Firefox op Mac OS X 10.7 of hoger.

• Opera op Mac OS X 10.9 of hoger.

• Safari op Mac OS X 10.10 of hoger.

Stream je via een mobiel of satellietnetwerk?

Je service biedt mogelijk geen ondersteuning voor streaming of voldoet niet aan de minimumvereisten voor streaming als je via een mobiele of satellietverbinding streamt. Neem contact op met je internetprovider voor meer hulp.

Controleren of je een Mac met een Intel-processor hebt

1. Klik linksboven in het scherm op het Apple-pictogram.

2. Selecteer Over deze Mac (About This Mac).

3. Controleer of Intel wordt weergegeven bij Processor.

• Ga door met de volgende stap als Intel wordt weergegeven bij Processor.

• Als Intel niet wordt weergegeven bij Processor voldoet je Mac niet aan onze minimale systeemvereisten.

Rosetta uitschakelen

1. Sluit alle geopende browsers, inclusief dit venster. Het is aanbevolen om de volgende stappen af te drukken.

2. Klik op het pictogram Finder.

3. Klik op de menubalk boven in het scherm op Ga (Go).

4. Selecteer Toepassingen (Applications).

5. Klik met de rechtermuisknop (of klik terwijl je Ctrl ingedrukt houdt) op het pictogram van de webbrowser die je gebruikte, en selecteer Toon info (Get Info).

6. Klik rechtsonder op het tabblad Delen en machtigingen (Sharing & Permissions) op het hangslotpictogram.

• Mogelijk wordt je gevraagd om nu een wachtwoord in te voeren. Dit is het wachtwoord waarmee je je ook aanmeldt bij de computer.

7. Selecteer het tabblad Algemeen (General).

8. Schakel Open met Rosetta (Open using Rosetta) uit.

9. Klik nogmaals rechtsonder op het hangslotpictogram om je wijzigingen op te slaan.

10. Probeer Netflix opnieuw.

Heb je beveiligingssoftware geïnstalleerd?

Antivirus- en firewallsoftware zijn belangrijke tools om je computer veilig te houden. Ze kunnen soms echter onbedoeld de werking van Netflix belemmeren. Je kunt deze problemen oplossen door de beveiligingssoftware bij te werken of tijdelijk uit te schakelen.

Belangrijke informatie: Deze stappen zijn bedoeld voor ervaren computergebruikers. Als je de beveiligingssoftware verkeerd configureert, kunnen er ernstige problemen optreden. De klantenservice van Netflix kan helpen bij de uitvoering van deze stappen. Als je liever niet zelf de beveiligingssoftware bijwerkt, configureert of uitschakelt, kun je contact opnemen met de fabrikant van de beveiligingssoftware voor hulp. Deze kan helpen bij het veilig configureren van de software om te voorkomen Netflix wordt belemmerd.
  • Installeer beschikbare updates voor de beveiligingssoftware. De softwarefabrikant heeft mogelijk al problemen opgelost zodat het product Netflix niet langer belemmert.

• Schakel de beveiligingssoftware tijdelijk uit en probeer Netflix opnieuw.

• Als het probleem zich niet voordoet wanneer de beveiligingssoftware is uitgeschakeld, kan dit betekenen dat de software verouderd is of onbedoeld Netflix belemmert. Activeer de beveiligingssoftware opnieuw en neem contact op met de fabrikant om het probleem op te lossen.