Volgens Netflix is mijn systeem niet compatibel.

Controleer of het systeem voldoet aan de systeemvereisten voor HTML5 Player en Silverlight als er een fout met de systeemcompatibiliteit optreedt op je computer.

Als je zeker weet dat je systeem compatibel is, volg dan de onderstaande stappen voor je computer om het probleem op te lossen.

Stappen voor Windows
Stappen voor Mac

Problemen met je browser oplossen

1. Wis cookies in de browser
    De browser verwijst mogelijk naar een verouderde of beschadigde instelling in het cookiebestand.

1. Ga naar netflix.com/clearcookies om het Netflix-cookie te wissen. Je wordt nu afgemeld bij Netflix.com en je gaat naar het Netflix-startscherm.

2. Selecteer Aanmelden (Sign In) om je weer aan te melden en de serie of film weer af te spelen.

2. Start de browser opnieuw
    Soms kun je dit probleem verhelpen door de browser opnieuw op te starten.

• Sluit de browser af, start deze opnieuw en speel je serie of film opnieuw af.

3. Probeer een andere browser
    We raden je aan je browser bij te werken naar een versie die HTML5 ondersteunt, zodat je zeker weet dat je computer is geoptimaliseerd voor onze webplayer. Download de nieuwste versie van Google Chrome, -ERR:REF-NOT-FOUND-Mozilla Firefox of Opera en probeer Netflix opnieuw. Onze webplayer werkt het beste met:

• Google Chrome op Windows XP Service Pack 2 of hoger.

• Mozilla Firefox op Windows Vista of hoger.

• Opera op Windows Vista Service Pack 2 of hoger.

Stream je via een mobiel of satellietnetwerk?

Je service biedt mogelijk geen ondersteuning voor streaming of voldoet niet aan de minimumvereisten voor streaming als je via een mobiele of satellietverbinding streamt. Neem contact op met je internetprovider voor meer hulp.

Heb je antivirussoftware geïnstalleerd?

Soms veroorzaakt antivirussoftware problemen met de speler waarin series en films van Netflix worden afgespeeld.

• Schakel je antivirussoftware uit en speel je serie of film opnieuw af.

• Als een serie of film wordt hervat nadat je je antivirussoftware hebt uitgeschakeld, kan dit betekenen dat de software is verouderd of per ongeluk voorkomt dat Netflix wordt afgespeeld. Neem contact op met de fabrikant van je antivirussoftware voor hulp bij deze problemen.

Problemen met je browser oplossen

1. Wis cookies in de browser
    De browser verwijst mogelijk naar een verouderde of beschadigde instelling in het cookiebestand.

1. Ga naar netflix.com/clearcookies om het Netflix-cookie te wissen. Je wordt nu afgemeld bij Netflix.com en je gaat naar het Netflix-startscherm.

2. Selecteer Aanmelden (Sign In) om je weer aan te melden en de serie of film weer af te spelen.

2. Start de browser opnieuw
    Soms kun je dit probleem verhelpen door de browser opnieuw op te starten.

• Sluit de browser af, start deze opnieuw en speel je serie of film opnieuw af.

3. Probeer een andere browser
    We raden je aan je browser bij te werken naar een versie die HTML5 ondersteunt, zodat je zeker weet dat je computer is geoptimaliseerd voor onze webplayer. Download de nieuwste versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera of Safari en probeer Netflix opnieuw. Onze webplayer werkt het beste met:

• Google Chrome op Mac OS X 10.9 of hoger (Snow Leopard).

• Mozilla Firefox op Mac OS X 10.7 of hoger.

• Opera op Mac OS X 10.9 of hoger.

• Safari op Mac OS X 10.10 of hoger.

Stream je via een mobiel of satellietnetwerk?

Je service biedt mogelijk geen ondersteuning voor streaming of voldoet niet aan de minimumvereisten voor streaming als je via een mobiele of satellietverbinding streamt. Neem contact op met je internetprovider voor meer hulp.

Heb je antivirussoftware geïnstalleerd?

Soms veroorzaakt antivirussoftware problemen met de speler waarin series en films van Netflix worden afgespeeld.

• Schakel je antivirussoftware uit en speel je serie of film opnieuw af.

• Als een serie of film wordt hervat nadat je je antivirussoftware hebt uitgeschakeld, kan dit betekenen dat de software is verouderd of per ongeluk voorkomt dat Netflix wordt afgespeeld. Neem contact op met de fabrikant van je antivirussoftware voor hulp bij deze problemen.

Controleren of je een Mac met een Intel-processor hebt

1. Klik linksboven in het scherm op het Apple-pictogram.

2. Selecteer Over deze Mac (About This Mac).

3. Controleer of Intel wordt weergegeven bij Processor.

• Ga door met de volgende stap als Intel wordt weergegeven bij Processor.

• Als Intel niet wordt weergegeven bij Processor voldoet je Mac niet aan onze minimale systeemvereisten.

Rosetta uitschakelen

1. Sluit alle geopende browsers, inclusief dit venster. Het is aanbevolen om de volgende stappen af te drukken.

2. Klik op het pictogram Finder.

3. Klik op de menubalk boven in het scherm op Ga (Go).

4. Selecteer Toepassingen (Applications).

5. Klik met de rechtermuisknop (of klik terwijl je Ctrl ingedrukt houdt) op het pictogram van de webbrowser die je gebruikte, en selecteer Toon info (Get Info).

6. Klik rechtsonder op het tabblad Delen en machtigingen (Sharing & Permissions) op het hangslotpictogram.

• Mogelijk wordt je gevraagd om nu een wachtwoord in te voeren. Dit is het wachtwoord waarmee je je ook aanmeldt bij de computer.

7. Selecteer het tabblad Algemeen (General).

8. Schakel Open met Rosetta (Open using Rosetta) uit.

9. Klik nogmaals rechtsonder op het hangslotpictogram om je wijzigingen op te slaan.

10. Probeer Netflix opnieuw.

globe