Browsers die door Netflix worden ondersteund en systeemvereisten

Je kunt een account maken en Netflix kijken in een webbrowser op je computer of iPad.

Ondersteunde browsers

Als je je niet kunt registreren voor Netflix, niet kunt inloggen of Netflix niet kunt kijken, moet je mogelijk je computer, mobiele apparaat of browser bijwerken om te voldoen aan de onderstaande systeemvereisten en vereisten voor de browserversie van Netflix.

Systeemvereisten en vereisten voor de browserversie

Controleer de vereiste versie van het besturingssysteem en de browser om Netflix te kijken in een webbrowser.

Windows

Als je Netflix wilt kijken in een webbrowser op je Windows-computer, moet hierop Windows 8, Windows 10 of Windows 11 zijn geïnstalleerd.

De versie van je browser moet worden ondersteund, zoals hieronder aangegeven.

Webbrowser

Vereiste versie

Maximale resolutie

Edge

118 of hoger

Ultra HD (2160p)*

Chrome

106 of hoger

Full HD (1080p)

Firefox

111 of hoger

HD (720p)

Opera

92 of hoger

HD (720p)

*Ultra HD (2160p) is alleen beschikbaar op Windows-computers die voldoen aan deze Ultra HD-vereisten.

Mac

Als je Netflix wilt kijken in een webbrowser op je Mac-computer, moet hierop macOS 10.15 of hoger zijn geïnstalleerd.

De versie van je browser moet worden ondersteund, zoals hieronder aangegeven.

Webbrowser

Vereiste versie

Maximale beeldresolutie

Safari

11 of hoger

Ultra HD (2160p)*

Chrome

106 of hoger

Full HD (1080p)

Edge

118 of hoger

HD (720p)

Firefox

111 of hoger

HD (720p)

Opera

92 of hoger

HD (720p)

*Ultra HD is alleen beschikbaar op Mac-computers met macOS 11 of hoger die voldoen aan deze Ultra HD-vereisten. Op Mac-computers waarop macOS 10.15 is geïnstalleerd, kun je maximaal in Full HD (1080p) kijken.

Chromebook

Als je Netflix wilt kijken in een webbrowser op je Chromebook, moet hierop ChromeOS 76 of hoger zijn geïnstalleerd.

De versie van je browser moet worden ondersteund, zoals hieronder aangegeven.

Webbrowser

Vereiste versie

Maximale beeldresolutie

Chrome

106 of hoger

Full HD (1080p)

iPad

Als je Netflix wilt kijken in een webbrowser op je iPad, moet hierop iPadOS 76 of hoger zijn geïnstalleerd.

De versie van je browser moet worden ondersteund, zoals hieronder aangegeven.

Webbrowser

Vereiste versie

Maximale beeldresolutie

Safari

11 of hoger

Full HD (1080p)

Linux

Je kunt Netflix kijken in een webbrowser op computers met bepaalde GNU-/Linux-besturingssystemen.

Vanwege de vele configuratie-opties van Linux kunnen we niet garanderen dat Netflix werkt op apparaten met Linux. Er kunnen problemen optreden. De klantenondersteuning van Netflix kan niet helpen met het oplossen van problemen met apparaten waarop Linux is geïnstalleerd.

De versie van je browser moet worden ondersteund, zoals hieronder aangegeven.

Webbrowser

Vereiste versie

Maximale beeldresolutie

Chrome

106 of hoger

HD (720p)

Firefox

111 of hoger

HD (720p)

Edge

118 of hoger

HD (720p)

Opera

92 of hoger

HD (720p)