Netflix gebruiken op je TiVo

Welkom bij Netflix op je TiVo. Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies en over het instellen van en afmelden bij je account. Als je niet zeker weet of Netflix wordt ondersteund op je apparaat, volg je de stappen op het tabblad Netflix instellen (Set up Netflix) om de Netflix-app te zoeken.

Netflix-functies

Netflix is beschikbaar op veel TiVo-apparaten.

Ondersteunde apparaten bevatten de volgende streamingfuncties:

Ondersteunde regio's
Netflix is beschikbaar in diverse landen wereldwijd. De meeste apparaten werken waar Netflix beschikbaar is, hoewel sommige oudere apparaten alleen werken in het land waar ze zijn aangeschaft. Bekijk ons overzicht van ondersteunde regio's voor details. Als je overweegt om een nieuw apparaat aan te schaffen, vraag dan bij de fabrikant na of Netflix in je regio wordt ondersteund.

Op oudere apparaten wordt je mogelijk gevraagd om naar netflix.com/activate te gaan en je apparaat in te stellen. Op deze apparaten wordt Netflix alleen in de VS en Canada ondersteund.

Navigatie:
op de meeste apparaten kun je bladeren door rijen met series en films, waaronder een speciale rij met je selecties voor Mijn lijst (My List). Elke rij vertegenwoordigt een categorie (Comedy, Drama, Series, etc.) die we je presenteren op basis van wat je hebt gekeken.

Oude apparaten bevatten mogelijk geen rijen met categorieën, maar je kunt wel bladeren door Mijn lijst (My List). Deze kun je samenstellen via de Netflix-website.

Resolutie:
Op de meeste apparaten kun je Netflix in HD streamen via een snelle internetverbinding, waarbij Netflix wordt afgespeeld in de maximaal ondersteunde resolutie. (Zie het artikel Aanbevolen snelheid van internetverbinding voor meer informatie.)

Ondertiteling en alternatieve audio:
lees hoe je ondertiteling, bijschriften en alternatieve audio inschakelt (inclusief 5.1 surround sound), die beschikbaar zijn voor veel series en films. Als je wilt controleren of 5.1-audio wordt ondersteund op je apparaat, ga je naar een Netflix Original om te kijken of deze een optie voor 5.1-audio bevat. Zo niet, dan wordt deze functie niet ondersteund op het apparaat. Op veel apparaten kun je de weergave van ondertiteling en bijschriften aanpassen. Apparaten die aanpassing niet ondersteunen geven ondertitels en bijschriften weer in hun standaardopmaak of zijn niet ingesteld om ondertitels weer te geven.

Ouderlijk toezicht
Op Netflix kun je ouderlijk toezicht instellen op individuele profielen.

In het onderstaande diagram worden de beschikbare functies op ondersteunde TiVo-apparaten beschreven.

Model Ondersteunde regio's Resolutie Ondertiteling en audio
TiVo HD VS 720p Geen beschikbaar
TiVo HD XL VS 720p Geen beschikbaar
TiVo Premiere VS en Canada 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
TiVo Premiere XL VS en Canada 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
TiVo Premiere XL4 VS en Canada 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
TiVo Mini VS en Canada 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
TiVo Roamio VS en Canada 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
TiVo Roamio Plus VS en Canada 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
TiVo Roamio Pro VS en Canada 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
TiVo BOLT VS en Canada 4K Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
Atlantic Broadband - TiVo VS 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
Blue Ridge Communication - TiVo VS 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
Cable One - TiVo VS 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
Com Hem - TiVo Zweden 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
Cogeco - TiVo Zweden 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
GCI - TiVo VS 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
Grande - TiVo VS 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
Mediacom - TiVo VS 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
Midcontinent Communications - TiVo VS 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
RCN - TiVo VS 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
Suddenlink - TiVo VS 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
Virgin Media - de TiVo-box Verenigd Koninkrijk 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
Virgin Media - V6, ontwikkeld door TiVo Verenigd Koninkrijk 4K Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
Vodafone TV Spanje - TiVo Spanje 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound
Wave Communication - TiVo VS 1080p Ondertiteling, alternatieve audio, 5.1 surround sound

Netflix instellen

Wil je je TiVo koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en selecteer de optie waarmee het apparaat het best wordt beschreven.

Series3 (HD, HD XL)

*Opmerking: voordat je de TiVo koppelt aan je Netflix-account, moet je videodownloads inschakelen in de accountinstellingen op de TiVo-website.

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop TiVo van de afstandsbediening om TiVo Central te openen.
  2. Selecteer Tv, films en video's zoeken (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Selecteer Netflix.
  4. Selecteer Aanmelden (Sign In).
    • Als je Aanmelden (Sign In) niet ziet, selecteer je Ja (Yes) in het scherm Ben je lid van Netflix? (Are you a member of Netflix?) .
    • Stel je lidmaatschap in als je nog geen lid bent.
  5. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.
  6. Selecteer Doorgaan (Continue).

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Series4 (Premiere, Premiere XL, Premiere XL4)

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop TiVo van de afstandsbediening om TiVo Central te openen.
  2. Selecteer Tv, films en video's zoeken (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Selecteer Netflix.
  4. Selecteer Aanmelden (Sign In).
    • Als je Aanmelden (Sign In) niet ziet, selecteer je Ja (Yes) in het scherm Ben je lid van Netflix? (Are you a member of Netflix?) .
    • Stel je lidmaatschap in als je nog geen lid bent.
  5. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.
  6. Selecteer Doorgaan (Continue).

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Roamio

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop TiVo van de afstandsbediening om TiVo Central te openen.
  2. Selecteer Tv, films en video's zoeken (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Selecteer Netflix.
  4. Selecteer Aanmelden (Sign In).
    • Als je Aanmelden (Sign In) niet ziet, selecteer je Ja (Yes) in het scherm Ben je lid van Netflix? (Are you a member of Netflix?) .
    • Stel je lidmaatschap in als je nog geen lid bent.
  5. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.
  6. Selecteer Doorgaan (Continue).

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

BOLT

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop TiVo van de afstandsbediening om TiVo Central te openen.
  2. Selecteer Tv, films en video's zoeken (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Selecteer Netflix.
  4. Selecteer Aanmelden (Sign In).
    • Als je Aanmelden (Sign In) niet ziet, selecteer je Ja (Yes) in het scherm Ben je lid van Netflix? (Are you a member of Netflix?) .
    • Stel je lidmaatschap in als je nog geen lid bent.
  5. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.
  6. Selecteer Doorgaan (Continue).

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Atlantic Broadband - TiVo

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.
  2. Selecteer Apps en games (Apps & Games).
  3. Selecteer Tv en films (TV & Movies).
  4. Selecteer Netflix.
  5. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
  6. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Of

Open Netflix als volgt via Kanaaloverzicht (Channel Line-up):

1. Voer 824 in met de afstandsbediening.
  2. Selecteer OK vanuit kanaal 824 om de Netflix-app te starten.
  3. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
  4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Blue Ridge Communication - TiVo

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.
  2. Selecteer Apps en games (Apps & Games).
  3. Selecteer Tv en films (TV & Movies).
  4. Selecteer Netflix.
  5. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
  6. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Of

Open Netflix als volgt via Kanaaloverzicht (Channel Line-up):

1. Voer 594 in met de afstandsbediening.
  2. Selecteer OK vanuit kanaal 594 om de Netflix-app te starten.
  3. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
  4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Cable One - TiVo

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.
  2. Selecteer Apps en games (Apps & Games).
  3. Selecteer Tv en films (TV & Movies).
  4. Selecteer Netflix.
  5. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
  6. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Of

Open Netflix als volgt via Kanaaloverzicht (Channel Line-up):

1. Voer 558 in met de afstandsbediening.
  2. Selecteer OK vanuit kanaal 558 om de Netflix-app te starten.
  3. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
  4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Com Hem - TiVo

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.
  2. Selecteer Apps.
  3. Selecteer Netflix.
  4. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
  5. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Of

Open Netflix als volgt via Kanaaloverzicht (Channel Line-up):

1. Gebruik je afstandsbediening om naar kanaal 163 op je tv te gaan.
  2. Selecteer OK vanuit kanaal 163 om de Netflix-app te starten.
  3. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
  4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Cogeco - TiVo

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.
    2. Selecteer Apps en games (Apps & Games).
    3. Selecteer Tv en films (TV & Movies).
    4. Selecteer Netflix.
    5. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
    6. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Of

Open Netflix als volgt via Kanaaloverzicht (Channel Line-up):

1. Gebruik je afstandsbediening om naar kanaal 661 op je tv te gaan.
    2. Selecteer OK vanuit kanaal 661 om de Netflix-app te starten.
    3. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
    4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

GCI - TiVo

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.
      2. Selecteer Apps en games (Apps & Games).
      3. Selecteer Tv en films (TV & Movies).
      4. Selecteer Netflix.
      5. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      6. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Of

Open Netflix als volgt via Kanaaloverzicht (Channel Line-up):

1. Voer 555 in met de afstandsbediening.
      2. Selecteer OK vanuit kanaal 555 om de Netflix-app te starten.
      3. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Grande - TiVo

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.
      2. Selecteer Apps en games (Apps & Games).
      3. Selecteer Tv en films (TV & Movies).
      4. Selecteer Netflix.
      5. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      6. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Of

Open Netflix als volgt via Kanaaloverzicht (Channel Line-up):

1. Voer 399 in met de afstandsbediening.
      2. Selecteer OK vanuit kanaal 399 om de Netflix-app te starten.
      3. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Mediacom - TiVo

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.
      2. Selecteer Apps en games (Apps & Games).
      3. Selecteer Tv en films (TV & Movies).
      4. Selecteer Netflix.
      5. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      6. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Of

Open Netflix als volgt via Kanaaloverzicht (Channel Line-up):

1. Voer 499 in met de afstandsbediening.
      2. Selecteer OK vanuit kanaal 499 om de Netflix-app te starten.
      3. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Midcontinent Communications - TiVo

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.
      2. Selecteer Apps en games (Apps & Games).
      3. Selecteer Tv en films (TV & Movies).
      4. Selecteer Netflix.
      5. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      6. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Of

Open Netflix als volgt via Kanaaloverzicht (Channel Line-up):

1. Voer 493 in met de afstandsbediening.
      2. Selecteer OK vanuit kanaal 493 om de Netflix-app te starten.
      3. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

RCN - TiVo

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.
      2. Selecteer Apps en games (Apps & Games).
      3. Selecteer Tv en films (TV & Movies).
      4. Selecteer Netflix.
      5. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      6. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Of

Open Netflix als volgt via Kanaaloverzicht (Channel Line-up):

1. Voer 450 of 750 in met de afstandsbediening.
      2. Selecteer OK vanuit kanaal 450 of 750 om de Netflix-app te starten.
      3. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Suddenlink - TiVo

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.
      2. Selecteer Apps en games (Apps & Games).
      3. Selecteer Tv en films (TV & Movies).
      4. Selecteer Netflix.
      5. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      6. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Of

Open Netflix als volgt via Kanaaloverzicht (Channel Line-up):

1. Voer 3000 in met de afstandsbediening.
      2. Selecteer OK vanuit kanaal 3000 om de Netflix-app te starten.
      3. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Wave Communication - TiVo

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.
      2. Selecteer Apps en games (Apps & Games).
      3. Selecteer Tv en films (TV & Movies).
      4. Selecteer Netflix.
      5. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      6. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Of

Open Netflix als volgt via Kanaaloverzicht (Channel Line-up):

1. Voer 697 of 999 in met de afstandsbediening.
      2. Selecteer OK vanuit kanaal 697 of 999 om de Netflix-app te starten.
      3. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Virgin Media - De TiVo-box en V6, ontwikkeld door TiVo

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.
      2. Selecteer Zoeken en ontdekken (Search & Discover).
      3. Selecteer Netflix.
      4. Voer de pincode voor ouderlijk toezicht in (de standaardpincode is 1234).
      5. Selecteer Aanmelden (Sign In).
        • Als je Aanmelden (Sign In) niet ziet, selecteer je Ja (Yes) in het scherm Ben je lid van Netflix? (Are you a member of Netflix?) .
        • Als je nog geen lid bent, volg je de registratiestappen op het scherm. Je kunt ook je lidmaatschap online instellen.
      6. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.
      7. Selecteer Doorgaan (Continue).

Of

Open Netflix als volgt via Kanaaloverzicht (Channel Line-up):

1. Gebruik je afstandsbediening om naar kanaal 204 op je tv te gaan.
      2. Selecteer OK vanuit kanaal 204 om de Netflix-app te starten.
      3. Voer de pincode voor ouderlijk toezicht in (de standaardpincode is 1234).
      4. Selecteer Aanmelden (Sign In).
        • Als je Aanmelden (Sign In) niet ziet, selecteer je Ja (Yes) in het scherm Ben je lid van Netflix? (Are you a member of Netflix?) .
        • Als je nog geen lid bent, volg je de registratiestappen op het scherm. Je kunt ook je lidmaatschap online instellen.
      5. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.
      6. Selecteer Doorgaan (Continue).

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Vodafone TV Spanje - TiVo

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.
      2. Selecteer Apps.
      3. Selecteer Netflix.
      4. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      5. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Of

Open Netflix als volgt via Kanaaloverzicht (Channel Line-up):

1. Gebruik je afstandsbediening om naar kanaal 444 op je tv te gaan.
      2. Selecteer OK vanuit kanaal 444 om de Netflix-app te starten.
      3. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      4. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

TiVo-box van je kabelmaatschappij

Maak verbinding vanuit het startscherm:

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening.
      2. Selecteer Apps en games (Apps & Games).
      3. Selecteer Tv en films (TV & Movies).
      4. Selecteer Netflix.
      5. Selecteer Aanmelden (Sign in) in het startscherm van Netflix.
      6. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Afmelden bij Netflix

Volg de onderstaande stappen als je je wilt afmelden bij je Netflix-account op je apparaat.

Series3 (HD, HD XL)

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
      2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
      3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
      4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Info).
      5. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

Series4 (Premiere, Premiere XL, Premiere XL4)

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
      2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
      3. Selecteer Help.
      4. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
      5. Selecteer Videoprovideraccounts (Video Provider Accounts).
      6. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
      7. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

Roamio

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
      2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
      3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
      4. Selecteer Videoprovideraccounts (Video Provider Accounts).
      5. Selecteer Netflix-accountbeheer (Netflix Account Management).
      6. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

BOLT

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
      2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
      3. Selecteer Help.
      4. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
      5. Selecteer Videoprovideraccounts (Video Provider Accounts).
      6. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
      7. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

Atlantic Broadband - TiVo

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
      2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
      3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
      4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
      5. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

Blue Ridge Communication - TiVo

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
      2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
      3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
      4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
      5. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

Cable One - TiVo

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
      2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
      3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
      4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
      5. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

Com Hem - TiVo

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Start.
      2. Kies Instellingen en help (Settings & Help).
      3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
      4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
      5. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

Cogeco - TiVo

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
      2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
      3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
      4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
      5. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

GCI - TiVo

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
        2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
        3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
        4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
        5. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

Grande - TiVo

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
        2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
        3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
        4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
        5. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

Mediacom - TiVo

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
        2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
        3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
        4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
        5. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

Midcontinent Communications - TiVo

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
        2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
        3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
        4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
        5. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

RCN - TiVo

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
        2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
        3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
        4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
        5. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

Suddenlink - TiVo

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
        2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
        3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
        4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
        5. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

Virgin Media - De TiVo-box en V6, ontwikkeld door TiVo

1. Start bij het TiVo-startscherm door Start (Home) te selecteren.
        2. Kies Help en instellingen (Help & Settings).
        3. Selecteer Systeeminformatie (System Info).
        4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
        5. Selecteer Afmelden bij Netflix-account (Sign Out of Netflix Account).

Vodafone TV Spanje - TiVo

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
        2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
        3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
        4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
        5. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

Wave Communication - TiVo

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
        2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
        3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
        4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
        5. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

TiVo-box van je kabelmaatschappij

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo Central.
        2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).
        3. Selecteer Account- en systeemgegevens (Account & System info).
        4. Selecteer Netflix-accountgegevens (Netflix Account Information).
        5. Selecteer Dit apparaat deactiveren (Deactivate this device).

Netflix in Ultra HD

Netflix is beschikbaar in Ultra HD op bepaalde streaming mediaplayers van TiVo. Als je in Ultra HD wilt streamen, heb je het volgende nodig:

• Een tv waarop je Netflix-titels in Ultra HD kunt streamen, aangesloten op je TiVo via een HDMI-poort die HDCP 2.2 of hoger ondersteunt (doorgaans de HDMI 1-poort).
        • Een abonnement waarmee je kunt streamen in Ultra HD. Op netflix.com/ChangePlan kun je bekijken welk abonnement je op dit moment hebt.
        • Een stabiele verbindingssnelheid van 25 megabit per seconde of hoger. Zie Kan ik Netflix streamen in Ultra HD? voor meer informatie.
        • Zorg ervoor dat je streamingkwaliteit is ingesteld op Automatisch (Auto) of Hoog (High). Meer informatie over instellingen voor de beeldkwaliteit vind je in ons artikel Instellingen voor afspelen.

De volgende TiVo-modellen ondersteunen Netflix momenteel in Ultra HD:

• BOLT
        • Virgin Media - V6, ontwikkeld door TiVo