Netflix-accountgegevens bijwerken

Volg de onderstaande stappen als je je Netflix-accountgegevens wilt bijwerken.

Wachtwoord

Ga naar netflix.com/password als je je wachtwoord weet en je kunt inloggen bij Netflix, maar je wachtwoord wilt wijzigen. Je kunt ook naar de pagina Account gaan en Wachtwoord wijzigen kiezen voor een profiel dat niet een Kids-profiel is.

Zie Je wachtwoord wijzigen of resetten als je niet kunt inloggen of je wachtwoord bent vergeten.

E-mailadres

Log in bij de Netflix-website om je e-mailadres bij te werken vanaf de pagina Account (niet vanuit een Kids-profiel).

Telefoonnummer

Log in bij de Netflix-website om je telefoonnummer te wijzigen vanaf de pagina Account (niet vanuit een Kids-profiel).

Factureringsgegevens

Log in bij de Netflix-website om je betaalmiddel of factureringsgegevens voor Netflix bij te werken. Als je wordt gefactureerd via derden en niet rechtstreeks via Netflix, ga dan naar de website van deze derden om de gegevens bij te werken.

Zodra je je accountgegevens hebt bijgewerkt, sturen we je een e-mail om de wijzigingen te bevestigen. Volg deze stappen voor probleemoplossing als er een probleem optreedt bij het opslaan van je bijgewerkte gegevens.