Apple-factureringsgegevens bijwerken

Volg de onderstaande stappen als je je Apple-factureringsgegevens wilt bijwerken vanaf je mobiele apparaat of computer van Apple.

Bijwerken via je iPhone, iPad of iPod touch

Als je iOS 10.3 of later gebruikt:

1. Tik op Instellingen.

2. Tik op je naam.

3. Tik op Betaling en verzending. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren.

4. Selecteer je huidige betaalmiddel.

5. Voer je nieuwe factureringsgegevens in.

6. Tik op Opslaan.

Als je iOS 10.2 of eerder gebruikt:

1. Tik op Instellingen.

2. Tik op iTunes en App Store.

3. Tik op je Apple ID.

4. Tik op Toon Apple ID. Mogelijk moet je inloggen.

5. Tik op Betalingsgegevens.

6. Voer je nieuwe factureringsgegevens in.

7. Tik op Gereed.

Nadat je je betalingsgegevens hebt gewijzigd, plaatst Apple Store een tijdelijke autorisatieblokkering op je creditcard om je bijgewerkte accountgegevens te controleren. Ga naar de ondersteuningssite van Apple voor verdere hulp als je problemen met het bijwerken van je betaalmiddel hebt.

Bijwerken via je computer

1. Download of open iTunes.

2. Als je nog niet bent ingelogd, moet je inloggen met je Apple ID.

• Log in door in de menubalk bovenaan het computerscherm of bovenaan het iTunes-venster achtereenvolgens Account en Inloggen te selecteren. Je wordt gevraagd om je Apple ID en wachtwoord in te voeren.

3. Selecteer in de menubalk bovenaan het computerscherm of bovenaan het iTunes-venster achtereenvolgens Account en Bekijk mijn account. Mogelijk moet je inloggen.

4. Selecteer Bewerken rechts naast Betaalwijze op de pagina Accountgegevens. In het gedeelte Betaalwijze kun je bekijken welke betaalmiddelen in iTunes Store worden geaccepteerd. Als je Delen met gezin gebruikt, kan alleen het gezinshoofd de betalingsgegevens bijwerken.

5. Voer je nieuwe factureringsgegevens in.

6. Selecteer Gereed.

Nadat je je betalingsgegevens hebt gewijzigd, plaatst Apple een tijdelijke autorisatieblokkering op je creditcard om je bijgewerkte accountgegevens te controleren. Ga naar de ondersteuningssite van Apple voor verdere hulp als je problemen met het bijwerken van je betaalmiddel hebt.