Je accountpincode beheren

Als je al een pincode hebt ingesteld voor je account, kun je hiermee profielen afzonderlijk vergrendelen. Ook kun je het kijken voor het hele account beperken door één pincode in te stellen.

Afzonderlijke profielen vergrendelen met unieke pincodes

Als je afzonderlijke profielen wilt vergrendelen in je account, heb je de nieuwste versie van ouderlijk toezicht nodig. Met de nieuwste versie kun je nog beter de kijkinstellingen voor elk afzonderlijk profiel in je account beheren en bepaalde profielen met een pincode vergrendelen.

Opmerking:
Zodra je de update uitvoert om ouderlijk toezicht aan te passen per profiel, is het niet meer mogelijk om terug te gaan naar één pincode voor het hele account. Je bestaande pincode wordt verwijderd uit je account.

Eén pincode blijven gebruiken

Als je één pincode voor ouderlijk toezicht gebruikt in je account om de weergave van bepaalde leeftijdsclassificaties of titels te beperken, kun je de instellingen voor elk profiel afzonderlijk toepassen en aanpassen. Ga naar Ouderlijk toezicht op je pagina Account om te zien hoe dit werkt.

Als je één pincode wilt blijven gebruiken, werk dan niet bij naar de nieuwste versie van ouderlijk toezicht.

• Deze pincode wordt gevraagd al naargelang je huidige leeftijdsclassificatie van ouderlijk toezicht.

• Je bestaande leeftijdsclassificatie en titelbeperkingen gelden voor je account.

Opmerking:
    Je kunt je pincode of de beperkte leeftijdsclassificaties niet bewerken zonder de nieuwste versie van beheer op profielniveau.

Als je je instellingen wijzigt naar beheer op profielniveau, wordt je bestaande pincode verwijderd uit je account.

Opmerking:
Je moet het apparaat mogelijk verversen voordat de bijgewerkte instellingen worden doorgevoerd. Verversen:
– Schakel naar een ander profiel en schakel weer terug
– Of log uit op je apparaat en log weer in.

Zorg dat je de nieuwste versie van ouderlijk toezicht hebt ingesteld om ouderlijk toezicht op Netflix optimaal te benutten.