Netflix gebruiken op je Meta Quest (Oculus) VR-headset

Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies op je Meta Quest (Oculus) VR-headset en over het instellen en uitloggen van je account. Raadpleeg het gedeelte 'Netflix instellen' als je niet weet of Netflix werkt op je apparaat.

Netflix-functies
Netflix instellen
Uitloggen bij Netflix

Netflix is beschikbaar op de Quest-, Quest 2- en Meta Quest Pro-headset.

Ondersteunde regio's
Netflix is beschikbaar op ondersteunde apparaten in alle regio's waar Netflix beschikbaar is.

Navigatie
Blader door rijen met filmposters of selecteer Zoeken om films te zoeken.

Resolutie
Kijk series en films in een resolutie van 1080p.

Ondertiteling en alternatieve audio
Selecteer het pictogram Audio en ondertiteling om ondertiteling en alternatieve audio in te schakelen als deze opties worden aangeboden voor de serie of film.

Installeer eerst de Netflix-app vanuit de Meta Quest-store.

1. Selecteer in het Quest-startscherm de optie Netflix.

2. Volg de instructies om de installatie te voltooien.

3. Selecteer Inloggen nadat de Netflix-app is gestart.

Volg deze stappen als je wilt uitloggen bij je Netflix-account op je apparaat.

1. Selecteer op de homepagina van Netflix de optie Instellingen of het tandwielpictogram .

2. Selecteer Uitloggen.

3. Selecteer Ja ter bevestiging.