Netflix gebruiken op je Samsung Gear VR (powered by Oculus)

Welkom bij Netflix op je Samsung Gear VR (powered by Oculus) Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies en over het instellen van en afmelden bij je account. Als je niet zeker weet of Netflix wordt ondersteund op je apparaat, volg je de stappen op het tabblad Netflix instellen (Set up Netflix) om de Netflix-app te zoeken.

Netflix-functies
Netflix instellen
Afmelden bij Netflix

Netflix is beschikbaar op de Samsung Gear VR op bepaalde Samsung-smartphones. Ga voor ondersteunde smartphones naar de Samsung website.

Ondersteunde regio's:

Netflix is beschikbaar op Samsung-telefoons met Samsung Gear VR in alle regio's waar Netflix beschikbaar is.

Navigatie:

Blader door rijen met filmposters of selecteer Zoeken (Search) om films te zoeken.

Resolutie:

Bekijk tv-series en films in 480p-resolutie.

Ondertiteling, alternatieve audio:

Selecteer het pictogram Audio en ondertiteling (Audio and Subtitles) om ondertiteling en audio in een andere taal in te schakelen als deze opties worden aangeboden voor de serie of film.

Wil je je Samsung Gear VR koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en volg de onderstaande stappen.

1. Selecteer in het Oculus-startscherm de optie Netflix.

2. Volg de instructies om de installatie te voltooien.

3. Selecteer Aanmelden (Sign In) nadat de Netflix-app is gestart.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Volg de onderstaande stappen als je je wilt afmelden bij je Netflix-account op je apparaat.

1. Begin op de startpagina van Netflix.

2. Ga omhoog en selecteer Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram .

3. Selecteer Afmelden (Sign Out).

4. Selecteer Ja (Yes) ter bevestiging.

5. Je krijgt nu de mogelijkheid om je aan te melden als een ander Netflix-lid.