Hoe werkt Netflix?

Gratis proefperiode en facturering van Netflix

Hoe werkt de gratis proefperiode?

Probeer ons één maand gratis! Je kunt direct onbeperkt films en tv-series via internet kijken op de tv vanaf een PS3, Wii, Xbox 360 of ander Netflix-compatibel apparaat. Je kunt ook direct kijken op de computer!

Als je tevreden bent over de proefperiode van Netflix, hoef je niets te doen: je lidmaatschap wordt automatisch verlengd zolang je lid wilt blijven. Het Netflix-lidmaatschap is een maandabonnement en gaat in op het moment van registratie. Je kunt altijd eenvoudig online opzeggen, 24 uur per dag. Er zijn geen langlopende contracten of annuleringskosten. Registreer je om aan de slag te gaan.

Hoe werkt facturering van Netflix?

Als je ervoor kiest om lid van Netflix te blijven, word je eenmaal per maand gefactureerd op de datum waarop je je oorspronkelijk hebt geregistreerd. Meer informatie over facturering vind je in ons artikel over hoe Netflix kosten afschrijft voor je account.

Netflix kijken

Waarmee kan ik Netflix streamen naar mijn tv?

Je kunt direct kijken op elk apparaat met een internetverbinding dat een Netflix-app bevat, zoals gameconsoles, dvd- en Blu-ray spelers, HDTV's, streamingplayers, thuisbioscoopsystemen, telefoons en tablets. Deze apparaten worden gemaakt en verkocht door apparaatfabrikanten. Raadpleeg onze pagina Netflix-compatibele apparaten voor een meer gedetailleerde lijst.

Hoe kijk ik Netflix direct op mijn computer?

Als je films en tv-series wilt kijken op de pc of Mac:

1. Open een webbrowser en ga naar www.netflix.com
  2. Meld je aan bij je Netflix-account.
  3. Selecteer een titel die je wilt afspelen

Als je Microsoft Silverlight nog niet hebt geïnstalleerd, wordt je gevraagd om deze gratis invoegtoepassing voor de webbrowser te downloaden en installeren. Volg de instructies om aan de slag te gaan.

Raadpleeg de pagina Volledige systeemvereisten voor Silverlight voor gedetailleerde installatie-instructies en systeemvereisten.

Waaruit kan ik allemaal kiezen?

We hebben duizenden films en tv-series beschikbaar die je direct kunt kijken op je tv via een ander apparaat waarmee je Netflix-titels kunt streamen, zoals de PS3, Wii, Xbox 360 of computer. Je krijgt nooit commercials te zien, hoeveel je ook kijkt, en je kunt titels zo vaak je wilt pauzeren, terugspoelen, doorspoelen of hervatten. Eenvoudiger kan niet!

Kan ik Netflix streamen in HD?

Ja. Veel Netflix-titels zijn beschikbaar in HD. De beeldkwaliteit bij het streamen van films en tv-series kan verschillen per computer en per apparaat. De videokwaliteit kan worden beïnvloed door allerlei factoren, zoals je locatie, de beschikbare bandbreedte en/of de snelheid van je internetverbinding.

Streaming in HD kost meer bandbreedte dan streaming in een standaarddefinitie. Vraag je internetprovider naar informatie over mogelijke kosten bij overschrijding van je datalimiet. Je kunt het bandbreedteverbruik beheren (de hoeveelheid data die je gebruikt tijdens streaming) door de videokwaliteit voor direct kijken aan te passen. Klik op de website op de link Mijn account (Your Account) als je de instellingen van de videokwaliteit wilt wijzigen.

Waar is Netflix beschikbaar?

Leden met een abonnement voor alleen streaming kunnen direct via de Netflix-service kijken in de onderstaande regio's. De beschikbare content kan per locatie variëren en verandert regelmatig.

REGIO’S WAAR NETFLIX BESCHIKBAAR IS
Åland
Amerikaans-Samoa
Anguilla
Antigua
Argentinië
Aruba
Bahama's
Barbados
Barbuda
Belize
Bermuda
BES-eilanden (NL)
Bolivia
Brazilië
Britse Maagdeneilanden
Canada
Caymaneilanden
Chili
Colombia
Curaçao (NL)
Costa Rica
Denemarken
Dominica
Dominicaanse Republiek
Ecuadaor
El Salvador
Faeröer
Micronesië
Finland
Frans-Guyana
Groenland (Denemarken)
Grenada
Guadeloupe (FR)
Guam
Guatemala
Guernsey (Baliwick of)
Guyana
Haïti
Honduras
Ierland
Isle of Man
Jamaica
Jersey (Baliwick of)
Malta
Marshalleilanden
Martinique (FR)
Mexico
Montserrat (UK)
Nederland
Nicaragua
Noordelijke Marianen
Noorwegen
Palau
Panama
Paraguay
Peru
Puerto Rico
Sint Maarten (NL)
St. Barthélemy (FR)
St. Kitts en Nevis
St. Lucia
St. Martin (Collectivité de) (FR)
St. Vincent en de Grenadinen
Suriname
Zweden
Turks- en Caicoseilanden (UK)
Trinidad en Tobago
Verenigd Koninkrijk
Verenigde Staten
Uruguay
Amerikaanse Maagdeneilanden
Venezuela

Geavanceerde opties

Hoe snel moet mijn internet zijn?

De minimaal vereiste verbindingssnelheid is 0,5 Mbps, maar je kunt beter een snellere verbinding hebben voor een betere videokwaliteit (zoals beschreven in ons artikel Aanbevolen snelheid van internetverbinding).

Hoewel je direct titels kunt kijken met allerlei bandbreedteniveaus, kan de snelheid en bandbreedte van je internetverbinding van invloed zijn op je kijkervaring. Netflix stroomt telkens wat data wanneer je een film of tv-serie start. Als je vaak films en tv-series start en stopt, kan dit ertoe leiden dat Netflix iets meer data per uur naar je streamt. In de meeste gevallen is dit minder dan een paar minuten.

Netflix is een streamingservice: films en tv-series worden via internet gestreamd, niet gedownload. Je moest dus verbinding met internet hebben zolang je direct titels kijkt.

Op hoeveel apparaten tegelijkertijd kan ik Netflix gebruiken?

Het hangt af van je abonnement op hoeveel apparaten je tegelijkertijd direct titels kunt kijken. Ga op de pagina Mijn account (Your Account) naar Abonnement wijzigen (Change Plan Information). Je kunt maximaal zes unieke geautoriseerde Netflix-compatibele apparaten koppelen aan je Netflix-account.

Hoe werkt de Netflix-app?

Met de streamingsoftware van Netflix kun je direct content van Netflix kijken via een apparaat met een internetverbinding waarop de Netflix-app is geïnstalleerd. De software kan variëren per apparaat en medium, terwijl ook functies kunnen verschillen tussen apparaten. Deze software kan bijvoorbeeld worden ingesloten in een Netflix-compatibel apparaat, maar we kunnen de software ook als app aanbieden zodat je deze kunt downloaden naar een apparaat, zoals de Apple iPad. Het gebruik, garanties en beperkingen van deze software zijn onderworpen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Wil je contact met ons opnemen?
Livechat starten

Ben je lid van Netflix?

Wachttijd: minder dan 1 minuut
Wachttijd: minder dan 1 minuut