Hoe zeg ik Google Play-facturering voor Netflix op?

Als je Google Play-facturering voor je Netflix-account wilt opzeggen, ga je op een computer of Android-apparaat naar je accountpagina van Google Play op play.google.com/store/account en volg je de onderstaande stappen. Het kan 24 tot 48 uur duren voordat je de annulering terugziet in je Netflix-account.

Opzeggen via je computer

1. Ga naar play.google.com/store/account.

2. Klik in de menubalk links op My Subscriptions (Mijn abonnementen).

3. Selecteer naast Netflix Abonnement opzeggen (Cancel Subscription).

• Als Netflix niet wordt weergegeven als een van je abonnementen, betaal je mogelijk niet voor je Netflix-abonnement via het Google Play-account waarmee je bent aangemeld. Herhaal de bovenstaande stappen terwijl je bent aangemeld met het Google Play-account waarmee je betaalt voor het Netflix-abonnement. Neem contact op met Google Play voor hulp als je het Google Play-account voor je Netflix-abonnement niet kunt vinden.

4. Selecteer nogmaals Abonnement opzeggen (Cancel Subscription) ter bevestiging.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt voltooid, wordt het bericht Je abonnement is beëindigd weergegeven. Ook ontvang je per e-mail een bevestiging van Google Play dat je abonnement is beëindigd. Je abonnement wordt aan het einde van de huidige factureringscyclus stopgezet.

Opmerking:
Je abonnement wordt niet automatisch gestopt wanneer je de Netflix-app verwijdert. Je moet je abonnement opzeggen via de bovenstaande stappen om het te beëindigen. Als je de Netflix-app verwijdert zonder je abonnement op te zeggen, worden er nog steeds kosten in rekening gebracht. Raadpleeg de ondersteuningssite van Google Play voor meer informatie

Opzeggen via je Android-telefoon of -tablet

1. Open de Google Play Store.

2. Tik op het menupictogram .

3. Selecteer Abonnementen (Subscriptions).

4. Selecteer Netflix.

• Als Netflix niet wordt weergegeven als een van je abonnementen, betaal je mogelijk niet voor je Netflix-abonnement via het Google Play-account waarmee je bent aangemeld. Herhaal de bovenstaande stappen terwijl je bent aangemeld met het Google Play-account waarmee je betaalt voor het Netflix-abonnement. Neem contact op met Google Play voor hulp als je het Google Play-account voor je Netflix-abonnement niet kunt vinden.

5. Selecteer Abonnement opzeggen (Cancel Subscription).

6. Selecteer nogmaals Abonnement opzeggen (Cancel Subscription) ter bevestiging.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt voltooid, wordt in een pop-upbericht de tekst Abonnement wordt beëindigd weergegeven. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van Google Play dat je abonnement is beëindigd. Je abonnement wordt aan het einde van de huidige factureringscyclus stopgezet.

Opmerking:
Je abonnement wordt niet automatisch gestopt wanneer je de Netflix-app verwijdert. Je moet je abonnement opzeggen via de bovenstaande stappen om het te beëindigen. Als je de Netflix-app verwijdert zonder je abonnement op te zeggen, worden er nog steeds kosten in rekening gebracht. Raadpleeg de ondersteuningssite van Google Play voor meer informatie